Επίθεση δέχθηκε η ρωσική βάση στη Hameemim με πολλούς πυραύλους και επανδρωμένα drones. Aπάντησε ακαριαία η ρωσική αεράμυνα με αντιαεροπορικά.

Πριν από 1 ώρα περίπου βράδυ Τρίτης η αεράμυνα της ρωσικής βάσης της Hameemim στην επαρχία της Λατάκεια ενεργοποιήθηκε εναντίον εναέριας απειλής.  Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για εχθρικές πτήσεις από 2 κατευθύνσεις.  Τελικά όσο περνούσε η ώρα οι πληροφορίες έλεγαν ότι επρόκειται για drone που όμως δεν  εισήλθε στον εναέριο χώρο της αεροπορικής βάσης και καταρρίφθηκε . 

Η ρωσική και συριακή αεράμυνα ενήργησε ακαριαία. Aυτά μεταφέρουν φιλοκυβερνητικές δημοσιογραφικές τοπικές πηγές . Ωστόσο site της λεγόμενης αντιπολίτευσης   αναφέρουν ότι η αεράμυνα του αεροδρομίου της Hameemim επιχείρησε ν΄αναχαιτίσει αρκετούς πυραύλους ρουκέτες που εκτόξευσαν οι τρομοκράτες εναντίον της βάσης και επανδρωμένα drones με πυροβόλα   23  mm.

 H α΄πηγή που έδωσε την έιδηση πριν 3 ώρες ήταν φιλοκυβερνητική και μιλούσε για 4 εχθρικούς στόχους στον ουρανό του Jable στην περιφέρεια της Λατάκεια που πιθανότατα είναι ρουκέτες.Φαινέται ότι ήταν ένα επισόδιο με διάρκεια.Έγκυρη φιλοκυβερνητική πηγή μεταδίδει τώρα ότι η ρώσικη αεράμυνα κατέρριψε περισσότερα από drones σε αυτή την επίθεση των τρομοκρατών. O εκπρόσωπος τύπου της βάσης αναφέρει ότι «στις 24 Απρίλη, το δειλινό,τα μέσα ελέγχου του εναέριου χώρου της ρωσικής βάσης της  Hmeimim ανακάλυψαν σε μια κάποια απόσταση από το αεροδρόμιο εναέριους στόχους  μικρού μεγέθους άγνωστης προέλευσης . Το σύστημα της αεράμυνας της ρωσικής βάσης ολοκληρωτικά κατέστρεψε όλους τους στόχους». sputnik. dimpenews.com

One thought on “Επίθεση δέχθηκε η ρωσική βάση στη Hameemim με πολλούς πυραύλους και επανδρωμένα drones. Aπάντησε ακαριαία η ρωσική αεράμυνα με αντιαεροπορικά.

Comments are closed.