ΕΚΤΑΚΤΟ Συντριβή ρωσικού μαχητικού στη θάλασσα στ΄ανοιχτά της Λατάκια .Το Ρωσικό Υπ.Άμυνας ανακοινώνει τη συντριβή του μαχητικού  Su-30SM και ότι είναι νεκροί οι 2 πιλότοι.

ν Συντριβή ρωσικού μαχητικού στ΄ανοιχτά της θάλασσας στη Λαττάκiα στο ύψος του Jableh. Επιχειρούσε από την ρωσική αεροπορική βάση   Khmeimim  .Το Ρωσικό Υπ.Άμυνας ανακοινώνει τη συντριβή του μαχητικού  Su-30SM και ότι είναι νεκροί οι 2 πιλότοι.rt

To αεροσκάφος συνετρίβη στη Μεσόγειο λίγο μετά την απογείωσή του από την αεροπορική βάση της  Hmeymim στη Συρία προσθέτει το Υπουργείο.

“ένα ρωσικό μαχητικό Su-30SM συνετρίβη στη Μεσόγειο Θάλασσα περί της 9:45 ώρα Μάοσχας  [06:45 GMT] όταν ανέκτησε ύψος μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο Hmeimim. Και οι δύο πιλότοι, που αγωνίστηκαν  να σώσουν το αεροπλάνο μέχρι την τελευταία στιγμή,είναι νεκροί »,αναφέρεται.

 Το Υπ. λέει ότι δεν καταρρίφθηκε.

“Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές πληροφορίες μια επιδρομή πτηνού ίσως ευθύνεται για την πτώση,” αναφέρει.Oυσιαστικά μιλάει για είσοδο πτηνού στο κινητήρα.

Oι πιλότοι κατά τα φαινόμενα έσωσαν με αυτοθυσία δεκάδες ζωές αφού με αυτοθυσία απέτρεψαν τη συντριβή του μαχητικού σε κατοικημένη περιοχή.  dimpenews.com