Η τούρκικη κατοχή έφερε το χάος. Στη συριακή πόλη al Bab 8 νεκροί και 50 τραυματίες από συγκρούσεις μεταξύ δυνάμεων της  »Ασπίδας του Ευφράτη » και τοπικού πληθυσμού και μαχών μεταξύ οργανώσεων της  »αντιπολίτευσης », έκρηξη.

Στη συριακή παραμεθόρια πόλη al Bab που είναι υπό τουρκική κατοχή των δυνάμεων της Ασπίδας του Ευφράτη εν μέσω αποσταθεροποίησης από τις συγκρούσεις των τρομοκρατών που υποστηρίζει η Άγκυρα και του τοπικού πληθυσμού που διαμαρτύρεται σκοτώθηκαν 8 άτομα και τραυματίστηκαν 50  οι περισσότεροι σε μια έκρηξη.

Βίαιες μάχες στην πόλη μεταξύ και των φιλοτουρκικών  Ahrar al-Sharqiya και  Ahrar al-Sham υπάρχει διάσπαση στο χώρο της  »αντιπολίτευσης ».

H Ahrar Al-Sharqiyah group διασύνδεσης με ταξιαρχία Al-Hasaka Martyrs επιτέθηκε σήμερα στην πόλη al-Bab με βαρύ και μεσαίο οπλισμό και έκλεισε τις εισόδους κι εξόδους της πόλης.

Ο Abu Jammu, ο διοικητής της  Al-Hasakah Ταξιαρχίας, απείλησε την οικογένεια al-Waki στην πόλη al-Bab δίνοντας τελεσίγραφο να ελευθερώσουν 1 άνδρα από θυγατρικό στην οργάνωσή του σχήμα σύμφωνα με το « Nedaa Syria »   network.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στην πόλη και στην οικογένεια αυτή.

dimpenews.com