Ο αρχηγός του Ισλαμικού Στρατού και τ. επικεφαλής της ”συριακής αντιπολίτευσης” στη Γενεύη ο Mohammed Alloush έκλεψε 47 εκατομμύρια $ από την οργάνωσή του και διέφυγε . Τα επένδυσε σε επιχειρήσεις σε Τουρκία, Σ Αραβία.

Σύμφωνα με πολλούς υπευθύνους του Ισλαμικού Στρατού jaysh al’islam ( τζιχαντιστική οργάνωση που ήταν στην Ανατολική Ghouta  ), ο επικεφαλής της ο Mohammed Alloush, διέφυγε έχοντας κλέψει 47 εκατομμύρια δολάρια από την οργάνωσή του.

Ο Mohammed Alloush (στην φωτο με τον Staffan de Mistura) είναι ξάδερφος του Zahran Alloush, θεμελιωτή της τζιχαντιστικής οργάνωσης που πέθανε το Δεκέμβρη του 2015.  Η οικογένεια Alloush διευθύνθηκε από τον παπού, έναν ουαχαμπίτη ιεροκύρηκα πρόσφυγα στη Σ Αραβία. Διαθέτει σημαντικά περιουσιακά στοιχεία στην Αγγλία.  Υποστηριζόμενος από Βρετανούς και Γάλλους ο Mohammed έγινε ο αρχηγός της αντιπροσωπείας της ”αντιπολίτευσης”  στις διαπραγματεύσεις της Γενεύης. Στη Συρία , έγινε γνωστός από την  εκστρατεία του δολοφονίας των ομοφυλοφίλων.

Ο Mohammed Alloush θα είχε επανεπενδύσει τα ποσά που έκλεψε σε εμπορικές δραστηριότητες σε Τουρκία και Σ Αραβία.voltairenet.org 6.5.18 Ο Mohammed Alloush πρόσφατα παραιτήθηκε από την ηγεσία του Ισλαμικού Στρατού. dimpenews.com

One thought on “Ο αρχηγός του Ισλαμικού Στρατού και τ. επικεφαλής της ”συριακής αντιπολίτευσης” στη Γενεύη ο Mohammed Alloush έκλεψε 47 εκατομμύρια $ από την οργάνωσή του και διέφυγε . Τα επένδυσε σε επιχειρήσεις σε Τουρκία, Σ Αραβία.

Comments are closed.