Το ισραηλινό καθεστώς διοχετεύει μέσω χρηστών του στο διαδίκτυο ότι ο ΓΕΣ Gadi Eizenkot σκοτώθηκε σε δυστύχημα με ελικόπτερο. Ενώ το αραβόφωνο διαδίκτυο βοά ότι σκοτώθηκε από συριακούς πυραύλους…Παραμένει άφαντος μετά την κρίσιμη επίθεση κατά Συρίας…..

Εν αναμονή των εξελίξεων και μιας πιο επίσημης επιβεβαίωσης.. Πηγές δημοσιογραφικές του Ισραήλ και πολιτικοί ακτιβιστές ισραηλινοί επιβεβαίωσαν ότι ο ΓΕΣ της χώρας τους ο Gadi Eizenkot, σκοτώθηκε σε επίθεση με πυραύλους της Συρίας. Αλλά το καθεστώς του Ισραήλ διαδίδει ότι αυτός σκοτώθηκε σε δυστύχημα με ελικόπτερο  .Η ημερήσια διάταξη αλλάζει.Xθες βράδυ κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο ΓΕΣ του Ισραήλ σκοτώθηκε σε δυστύχημα με ελικόπτερο ενώ ισραηλινά μίντια μίλησαν για ειδήσεις θανάτου. Εκατοντάδες σχόλια έγιναν στα   sites των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με το θάνατο του “Gadi Eisenkot” όπου σε δυστύχημα με ελικόπτερο σκοτώθηκε ο ίδιος ο πιλότος και σκοτώθηκε και ο υπασπιστής του.

Ένας από τους ψίθυρους που διακινήθηκαν από πολυάριθμους ακτιβιστές ισραηλινούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  είναι ότι το 2 κανάλι το ισραηλινό διέρρεε: “παρακαλώ μην δημοσιεύετε , ο θάνατος του ΓΕΣ Gadi Eisenkot σε δυστύχημα αυτό το βράδυ “.

Άλλη φήμη από ισραηλινούς χρήστες έλεγε: “ελικόπτερο στρατιωτικό συνετρίβη στο νότο υπάρχει προς το παρόν απαγόρευση δημοσίευσης ”

Λίγο μετά αναγκάστηκαν οι αρχές να εκδώσουν ανακοινωθέν που έλεγε ότι είναι καλά στην υγεία του σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένη επίσης αναφορά. Το σίγουρο είναι ότι παραμένει άφαντος μετά την επίθεση στη Συρία….

 

dimpenews.com