Σε βίντεο που διακινεί η ΙSIS μέσω Αmaq ο γαλλοτσετένος τρομοκράτης  Khamzat Azimov που  επιτέθηκε χθες βράδυ με μαχαίρι κατά πλήθους στο Παρίσι σκοτώνοντας 1 άτομο και τραυματίζοντας 4 δηλώνει  την υπακοή του στον Abu Bakr al-Baghdadi τον αρχηγό του Ισλαμικού Κράτους.Καλεί τους συμπατριώτες του που ζουν στη Δύση να μην πιστέψουν την προπαγάνδα κατά της ISIS και να μεταναστεύσουν αν μπορούσαν. « Υπόσχομαι υπακοή στον Abu Bakr al-Baghdadi al-Husseini al Qurashi μέσω αυτής της εγγραφής βίντεο. Μην πιστεύετε στη δυτική προπαγάνδα » .

Εξορκίζει και παροτρύνει κι άλλους να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στη γη των απίστων « Kufir » αν δεν έχουν πρόσβαση στη γη που ελέγχει η ISIS.

« Mας έκλεισαν τις πόρτες του hijrah κατάμουτρα, τότε τους χτυπάμε στην καρδιά « , λέει. Eίπε ότι περιμένει τους αδελφούς του στον παράδεισο..

O Khamzat Azimov μιλάει στα γαλλικά . Κατέγραψε αυτό το βίντεο όπως φαίνεται με το κινητό του κρατώντας το ο ίδιος.

Καλεί σε αντίσταση κατά των « απίστων »…καλεί σε επιθέσεις περισσότερες  επιθέσεις σε απάντηση για την anti-isis συμμαχία και καλεί τους γάλλους ν΄ασκήσουν πίεση για ν΄αποδεσμευθεί η Γαλλία από την  anti-isis συμμαχία.

Ξεκινάει το μήνυμα μετά τη δήλωση υποταγής στον Μπαγκνταντί λέγοντας με αυτό το βίντεο στέλνω ένα μήνυμα στους αδερφούς μουτζαχεντίν στη Συρία στο Ιράκ και παντού σε όλον τον κόσμο. Επίσης στη συνέχεια λεέι ότι στέλνει μήνυμα  στα αδέρφια τους στη Γαλλία στην Αγγλία στην Γερμανία οπουδήποτε…..Τέλος στέλνω ένα μήνυμα στους απίστους που πολεμούν το Ισλαμικό Κράτος τους μουσουλμάνους τον Αλλάχ και τον Απεσταλμένο του ότι θα υπάρξουν αντίποινα γι αυτούς  που βομβάρδισαν τους μουσουλμάνους…

Ο  21χρονος γάλλος πήρε την γαλλική υπηκοότητα το 2010 είναι τσετσενικής καταγωγής γεννήθηκε το 1997 στη Τσετσενία. Ήταν σεσημασμένος για ριζοσπαστικοποίηση και είχε φάκελο S από 2016 επειδή ήταν κοντά σε ομάδα τσετσένων στο Στρασβούργο που στρατολογούσε τσετσένους για Συρία και σαν μαθητής κατοικούσε στο Στρασβούργο. Είχε άμεση επαφή με επικίνδυνο άτομο που είναι Συρία .Ο τρομοκράτης έφθασε στη Γαλλία το 2000 με γονείς με το στάτους πρόσφυγες.  Σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικού. H επίθεση έγινε στην οδό Monsigny  στο 2ο Διαμέρισμα κοντά στην Opéra.Η ISIS ανέλαβε την ευθύνη χαρακτηρίζοντάς τον ως στρατιώτη του χαλιφάτου απάντησε σε κάλεσμα της οργάνωσης για χτυπήματα σε χώρες της συμμαχίας…

L’image contient peut-être : 1 personne, barbe et gros plan

dimpenews.com