Από αυτή τη γέφυρα που δόμησαν οι ΗΠΑ στον ποταμό Τίγρη στα συρο-ιρακινά σύνορα στη Semalka εισέβαλε το κομβόι των ~70 γάλλων snipers , στρατιωτικών συμβούλων που αιχμαλώτισε ο συριακός στρατός.

Στις 16 Μάη διέρρευσε ότι την 1 Μάη o συριακός στρατός αιχμαλώτισε περί τους 70 σύμφωνα με το sputnik Γάλλους snipers και στρατιωτικούς συμβούλους στην επαρχία της Hasaka στη ΒΑ Συρία. Το κομβόι τους με 20 τουλάχιστον Toyota Land Cruiser 200, μπήκε σε συριακό έδαφος προερχόμενο από το Ιράκ διασχίζοντας τα σύνορα.   Οι ΗΠΑ δόμησαν μια γέφυρα στον ποταμό Τίγρη για την επικοινωνία μεταξύ των Κούρδων της Συρίας και του Ιράκ. Τα σύνορα και ο τελωνειακός σταθμός βρίσκονται κοντά στο χωριό Semalka. Οι γαλλικές κατοχικές δυνάμεις  χρησιμοποίησαν ακριβώς αυτό το πέρασμα  για να εισβάλουν στη Συρία. Στις δορυφορικές εικόνες της Google αποτυπώνεται η γέφυρα  επί του ποταμού Τίγρη. Oι σύριοι “muhabarat” κατάσχεσαν όλα τ΄αντίγραφα των διαβατηρίων των γάλλων στρατιωτικών.

dimpenews.com

One thought on “Από αυτή τη γέφυρα που δόμησαν οι ΗΠΑ στον ποταμό Τίγρη στα συρο-ιρακινά σύνορα στη Semalka εισέβαλε το κομβόι των ~70 γάλλων snipers , στρατιωτικών συμβούλων που αιχμαλώτισε ο συριακός στρατός.

Comments are closed.