Ρωσία: να φύγουν από τη Συρία δυνάμεις των HΠΑ, Τουρκίας, Ιράν, Hezbollah αφού η ISIS σχεδόν νικήθηκε……

Ο ειδικός απεσταλμένος του Vladimir Poutine στη Συρία ο Alexander Lavrentyev, δήλωσε την Παρασκευή ότι οφείλει να πραγματοποιηθεί η απόσυρση των ξένων δυνάμεων στη Συρία μια μέρα αφότου ο ρώσος πρόεδρος κάλεσε τις ξένες δυνάμεις να εγκαταλείψουν τη Συρία.
 
« Αυτό πρέπει να γίνει ολοσχερώς « , πρόσθεσε ο Lavrentyev στον τύπο όταν ρωτήθηκε αν οι συνομιλίες για την άμεση απόσυρση των ξένων δυνάμεων ήταν σ΄εξέλιξη.
 
« Αυτό είναι ένα  σημάδι ότι θα είμαστε στην τελευταία φάση καθώς η Daesh σχεδόν νικήθηκε », δήλωσε ο Ρώσος απεσταλμένος.
« Η συζήτηση αφορά όλες τις ξένες στρατιωτικές μονάδες στη Συρία συμπεριλαμβανομένων Αμερικανών, Τούρκων, Hezbollah και βέβαια των Ιρανών », είπε.
 
« Από την άλλη πλευρά εκτός των 2 βάσεών μας , δεν υπάρχει τίποτα άλλο αφού η κατάσταση σταθεροποιείται. Εμείς θα έχουμε βέβαια 2 βάσεις και κατ΄ουσίαν δεν  θα έχουμε άλλες μονάδες », δήλωσε ο Lavrenteev.sputnik 18.5.18
 
dimpenews.com

Une réflexion sur “Ρωσία: να φύγουν από τη Συρία δυνάμεις των HΠΑ, Τουρκίας, Ιράν, Hezbollah αφού η ISIS σχεδόν νικήθηκε……

Les commentaires sont fermés.