Ταυτρόχρονη επίθεση Ισραήλ, τρομοκρατών στην Quneitra. Ισραηλινά τανκ βομβαρδίζουν θέσεις συριακές / Hezbollah στην Quneitra και οι τρομοκράτες την πόλη al-Baath. Το Ισραήλ βομβάρδισε και το ηρωικό στρατιωτικό αεροδρόμιο της Deir Ezzor;;

.

Τα ισραηλινά τανκ Merkava  στόχευσαν θέσεις φιλοκυβερνητικής πολιτοφυλακής στο Tulul al-Humur βόρεια της  Quneitra μια σημαντική θέση που βλέπει στο χωριό Hadar και σκότωσαν πολίτες .Οι φιλοκυβερνητικές πολιτοφυλακές απάντησαν βομβαρδίζοντας θέσεις τρομοκρατών στην  Jubata al-Khashab με πάνω από  25 ρουκέτες. Τρομοκράτες με τη σειρά τους στόχευσαν στη συντονισμένη αυτή επίθεση με ισραηλινούς κτίρια στην πόλη  Baath. Anadolu, ΤRΤ: Ισραηλινά tank που σταθμεύουν στο κατεχόμενo Συριακό Γκολάν, βομβάρδισαν το Σάββατο το πρωί,θέσεις  της Χεζμπολάχ στη νότια Συρία.
Οι ίδιες πηγές επεσήμαναν ότι ο βομβαρδισμός στόχευσε  περιοχή βόρεια της Koυνέιτρα, όπου υπήρχαν πολλά μέλη της “Χεζμπολάχ”.
Στο ίδιο πλαίσιο την αυγή της ημέρας ακούστηκαν ήχοι  εκρήξεων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο, της “Deir al-Zour”  ανατολικά της Συρίας, που πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από το Ισραηλινό βομβαρδισμό.Καμία επίσημη δήλωση δεν εκδόθηκε από το συριακό καθεστώς σχετικά με τα δύο περιστατικά, ούτε το μέγεθος των απωλειών που διαπιστώθηκαν και στις δύο θέσεις. Δεν υπάρχει καμιά επίσημη αντίδραση από καμιά πλευρά. raialyoum

Oι τρομοκράτες βομβάρδισαν με όλμους και οβίδες την πόλη al-Baath στην Quneitra, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.

Το SANA μεταφέρει ότι στοχεύθηκαν κατοικημένες περιοχές στην al-Baath  και στα περίχωρά της.Ο στρατός απάντησε με πυραύλους και κατέστρεψε τα οχυρά τους

Σύμφωνα με πηγή της αντιπολίτευσης ισραηλινά τανκ βομβάρδισαν δυνάμεις της Hezbollah βόρεια του υψώματος Tal Al-Harra στην Quneitra. Το Orient news αναφέρει πως το Ισραήλ βομβάρδισε θέσεις φιλοκυβερνητικών πολιτοφυλακών στην περιοχή της Quneitra. Οι φιλοσυριακές σελίδες μιλούν για 2 οβίδες ή και περισσότερες που εξαπολύθηκαν από τρομοκρατικές οργανώσεις.

To Qasioun μεταφέρει ότι αταυτοποίητα αεροσκάφη  βομβάρδισαν την αυγή του Σαββάτου το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Deir Ezzor κι άλλες περιοχές όπου είναι  ιρανικές πολιτοφυλακές ανατολικά της Ezzor Deir και της Συριακής ερήμου.

Πηγές φιλοκυβερνητικές ανέφεραν ότι οι αεροπορικές επιδρομές έγιναν από τα ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη που βομβάρδισαν την έρημο στην ανατολική ύπαιθρο της Deir Ezzor.

Οι πηγές ανέφεραν ότι άλλες αεροπορικές επιδρομές έπληξαν τις  θέσεις των ιρανικών πολιτοφυλακών στην ανατολική ύπαιθρο της ερήμου της Homs  χωρίς να αποκαλύπτουν τον αριθμό των αεροπορικών επιθέσεων ή των αριθμών των θυμάτων.

dimpenews.com

One thought on “Ταυτρόχρονη επίθεση Ισραήλ, τρομοκρατών στην Quneitra. Ισραηλινά τανκ βομβαρδίζουν θέσεις συριακές / Hezbollah στην Quneitra και οι τρομοκράτες την πόλη al-Baath. Το Ισραήλ βομβάρδισε και το ηρωικό στρατιωτικό αεροδρόμιο της Deir Ezzor;;

Comments are closed.