+18 Νεκροί τζιχαντιστές της ISIS στο Τ3 στη Deir Ezzor όπου ο συριακός στρατός απέκρουσε επίθεσή τους. ΦΩTO

Στην επαρχία της  Deir al-Zour ο συριακός στρατός απώθησε την επίθεση της Daesh την Τρίτη σε θέσεις του στρατού που έγινε με την υποστήριξη της αμερικάνικης αεροπορίας στην έρημο (Badia) στην περιοχή του φράγματος Auared πλησίον του Τ3. Ο συριακός στρατός σκότωσε αρκετούς τζιχαντιστές οι περισσότεροι ήταν ξένοι και τραυμάτισε άλλους που επιτέθηκαν από την περιοχή της ​​Bir al-Ruz, όπου στρατοπεύδευσαν μετά την ήττα τους στα βάθη της  συριακής ερήμου μετά τις μάχες που διεξήχθησαν με συριακό στρατό και συμμάχους του.Τα  κύρια σημεία της Al-Badia βρίσκονται σε δύο περιοχές, το α΄στην Badia  βρίσκεται στον τομέα αποκλιμάκωσης υπό τον έλεγχο των πολιτοφυλακών της Ουάσινγκτον, που απέχει 55 χλμ από το Al-Tanf  νότια από το  Al Buqamal, και το δεύτερο είναι σε περίχωρα  της Deir Al-Zour ανατολικά του Ευφράτη.
Στις περιοχές αυτές είναι παρόντες υψηλόβαθμοι τρομοκράτες-διοικητές  συμπεριλαμβανομένου του ψευδο-χαλίφη Abu Bakr al-Baghdadi αρχηγού της ISIS. Ωστόσο οι ΗΠΑ δια της διεθνούς συμμαχίας δεν έχουν κάνει μεγάλες αεροπορικές επιδρομές εκεί γεγονός που παραπέμπει στην διαπλοκή τους με την τρομοκρατία.

dimpenews.com

One thought on “+18 Νεκροί τζιχαντιστές της ISIS στο Τ3 στη Deir Ezzor όπου ο συριακός στρατός απέκρουσε επίθεσή τους. ΦΩTO

Comments are closed.