Ο εκπρόσωπος του κουρδικού κόμματος (KDP) στην Ελλάδα αποκαλύπτει: 10 κούρδοι τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Διαψεύδει τις αρχές. Αυτόπτες μιλούν για νεκρούς…

Τώρα το κουρδικό πρακτορείο kurdistan24 με UPDATED αναφέρει ότι :” 10 συρο-κούρδοι είναι σε κρίσιμη κατάσταση μετά την επίθεση στο στρατόπεδο προσφύγων στη Μυτιλήνη. ” Αυτό αντιβαίνει με τις καθησυχαστικές ανώυμες διαρροές των ελληνικών αρχών που υποστηρίζουν ότι ”στο νοσοκομείο του νησιού μεταφέρθηκαν τουλάχιστον έξι άνθρωποι, που ευτυχώς δεν είχαν τραυματιστεί σοβαρά.”lesvospost

Το kurdistan24 αναφέρει ότι σύριοι και ιρακινοί άραβες πρόσφυγες επιτέθηκαν  σε αρκετές οικογένειες το απόγευμα της Παρασκευής (αξιοσημείωτο είναι ότι η Παρασκευή είναι η ιερή μέρα των μουσουλμάνων) στο στρατόπεδο προσφύγων στο Mόριας στην Λέσβο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί συρο-κούρδοι πρόσφυγες σοβαρά σύμφωνα με 1 εκπρόσωπο.

Ο εκπρόσωπος του Κουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος (KDP) στην Ελλάδα  ο Sarbast Mohammed, δήλωσε στο Kurdistan 24 ότι δεν σκοτώθηκε κανείς κούρδος στις μάχες που ξέσπασαν  αυτό το weekend στο ελληνικό καταυλισμό προσφύγων.Αυτός είπε . Αυτός επιβεβαίωσε ωστόσο ότι 10  τραυματίες ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και όλοι ήταν από Afrin, Kobani, και Sulaimani.

Δήλωσε ότι συνολικά τραυματίστηκαν 72 άτομα στις συγκρούσεις και ότι οι ελληνικές αρχές συνέλαβαν 3 υπόπτους αραβικής εθνικότητας.

“2 από αυτούς είναι από τη συριακή επαρχία Deir Ez-Zorονόματι Abu Ayisha και Abu Fatima. Ο γ΄είναι ένας άραβας σουνίτης από το Ιράκ ,” είπε.

Ο Mohammed επίσης υπογράμμισε ότι πολλοί πρόσφυγες στο στρατόπεδο αυτό έχουν κληρονομήσει μια ιδεολογία ανάλογη της ISIS. Αυτόπτες είπαν ωστόσο στο Kurdistan 24 ότι 4 συρο-κούρδοι στο στρατόπεδο προσφύγων σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις.

4 κούρδοι είναι νεκροί σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων στο Kurdistan 24. Ο Moro Tarbush, ένας συρο-κούρδος πρόσφυγας που ζούσε στον καταυλισμό δήλωσε ότι 4 συμπατριώτες του σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις.

“Οι άραβες πρόσφυγες σύριοι και ιρακινοί του στρατοπέδου επιτέθηκαν σε κούρδικες οικογένειες  από σεκταριστικό κι εθνοτικό μίσος και σκότωσαν 4 άτομα.Ανάμεσά τους είναι τα ξαδέρφια μου ​​Izzat Tarbush και Kaniwar Tarbush όσο και οι Ahmad και Kaniwar από Afrin », είπε.

Σύμφωνα με τον Tarbush, οι επιτιθέμενοι χρησιμοποίησαν ξύλα και σιδερολοστούς  για να χτυπήσουν σοβαρά έναν 60χρονο που του έσπασαν τα πόδια. Ο Tarboush δήλωσε ότι τα θύματα ήταν από Κομπάνι και Αφρίν μεταξύ των οποίων κι ένας 15χρονος.Kurdistan 24

 

Είναι δεδομένο ότι κούρδοι είναι ήδη νεκροί ή τους κρατούν με μηχανική υποστήριξη για ν΄αποφύγουν τις αντιδράσεις ώσπου σταδιακά και σε ανύπτοτο χρόνο τους δηλώσουν νεκρούς… Υπάρχει πλήρης αδιαφάνεια..

dimpenews.com

One thought on “Ο εκπρόσωπος του κουρδικού κόμματος (KDP) στην Ελλάδα αποκαλύπτει: 10 κούρδοι τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Διαψεύδει τις αρχές. Αυτόπτες μιλούν για νεκρούς…

Comments are closed.