Ρωσικό Υπ. Άμυνας : 4 ρώσοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και 5 άλλοι τραυματίστηκαν σε επιδρομή τρομοκρατών στην επαρχία της Deir Ezzor.

4 ρώσοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και 5 άλλοι τραυματίστηκαν σε επιδρομή τρομοκρατών στη Συρία σύμφωνα με το ρωσικό Υπ. Άμυνας. Σε ανακοινωθέν του αναφέρει το θάνατο 2 στρατιωτικών του συμβούλων στην επαρχία της Deir ez-Zor,προσθέτοντας ότι 5 ακόμη ρώσοι στρατιωτικοί τραυματίστηκαν από επιδρομή τρομοκρατών. 2 στρατιωτικοί που τραυματίστηκαν σε επίθεση τρομοκρατών υπέκυψαν στα τραύματά τους στο νοσοκομείο ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 4.

«Στη Συρία ρώσοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε επιδρομή εξτρεμιστών. Στη συριακή επαρχία της Deir ez-Zor, μια συστοιχία πυροβολικού των συριακών δυνάμεων δέχθηκε επίθεσηυπό την κάλυψη της νύχτας από μια κινητή ομάδα τρομοκρατών. 2 στρατιωτικοί ρώσοι σύμβουλοι που διεύθυναν  τις βολές της συριακής συστοιχίας σκοτώθηκαν επί τόπου. 5 άλλοι ρώσοι στρατιωτικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σ΄ένα ρωσικό στρατιωτικό νοσοκομείο», αναφέρει το ανακοινωθέν.

Αν και οι στρατιωτικοί γιατροί έκαναν τα πάντα για να σώσουν τη ζωή των τραυματισμένων στρατιωτικών 2 από αυτούς υπέκυψαν στα τραύματά τους . Η διοίκηση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων ανακοίνωσε ότι όλοι οι στρατιωτικοί που επλήγησαν θα παρασημοφορηθούν. Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης  όπου σκοτώθηκαν οι ρώσοι , 43 τρομοκράτες επίσης σκοτώθηκαν και 6 οχήματα επανδρωμένα με βαριά πυροβόλα καταστράφηκαν. Ρωσικό site μεταφέρει εικόνες από την κηδεία ρώσου στρατιώτη του  25 χρονου Κύριλλος Polishchuk που σκοτώθηκε στη Deior Ezzor στις 23 Μαίου απ΄όπου και η φωτογραφίες

dimpenews.com

One thought on “Ρωσικό Υπ. Άμυνας : 4 ρώσοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και 5 άλλοι τραυματίστηκαν σε επιδρομή τρομοκρατών στην επαρχία της Deir Ezzor.

Comments are closed.