ΣΟΚ / (PFLP): H Daesh ανέσκαψε τάφους στο Yarmouk για να βρει κατ΄εντολή του Ισραήλ τα λείψανα , οστά ισραηλινών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο Λίβανο το 1982 και οι σωροί τους μεταφέρθηκαν στη Δαμασκό στο Yarmouk.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο στρατόπεδο προσφύγων του Yarmouk στο νότο της πόλης της Δαμασκού, οι τρομοκράτες της οργάνωσης Da’ash ανέσκαψαν τάφους στο παλαιό κοιμητήριο των μαρτύρων, αναζητώντας τα σώματα  ισραηλινών στρατιωτών.
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP) ο Talal Naji, δήλωσε ότι στη μάχη που πραγματοποιήθηκε το 1982 στην περιοχή του σουλτάνου Yacoub στο Λίβανο σκοτώθηκαν ισραηλινοί στρατιώτες και οι σωροί τους οδηγήθηκαν στο στρατόπεδο Yarmouk και θάφτηκαν στο νεκροταφείο των  μαρτύρων στο στρατόπεδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα « Al Watan » o Naji είπε: « Οι μαχητές της Daesh, της al Nusra και του FSA διεξήγαγαν έρευνα για τα οστά των Ισραηλινών στρατιωτών στο νεκροταφείο. Αυτό έγινε  με εντολή των ηγετών των σιωνιστών να μεταφέρουν τα λείψανα τους στο Ισραήλ ».
Ο Naji επέστησε επίσης την προσοχή στο γεγονός ότι οι Ισραηλινοί πάντα αναζητούσαν τα λείψανα των σωμάτων, οστά οποιουδήποτε Ισραηλινού που σκοτώθηκε σε πόλεμο ή μάχη εκτός της χώρας για ταφή σύμφωνα με τα τελετουργικά της πίστης τους.Το Λαϊκό Μέτωπο (PFLP) είναι η δεύτερη σε ισχύ, μετά τη Φατάχ, “συνιστώσα” της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO)

dimpenews.com