Συνέντευξη του Άσαντ στο RT.Μίλησε για τον Γ Παγκόσμιο, για το πόσο κοντά έφτασαν σε πόλεμο ΗΠΑ- Ρωσία κ.α ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Tρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος , ”τα παιδία παίζει” η περίπτωση του Trump, πανικός του Iσραήλ και πολλά άλλα.Ο πρόεδρος της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας ο  Bashar al-Assad έδωσε αποκλειστική συνέντευξη σήμερα στη Δαμασκό στο ρώσικο RT στο δημοσιογράφο Murad Gazdiev.Αναφέρεται  και στο πόσο κοντά έφτασαν στον πόλεμο ΗΠΑ- Ρωσία. Θα μεταδοθεί αύριο Πέμπτη το πρωί στις 8.30 από το RT.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ αποκάλεσε τον σύριο ομόλογό του «ζώο Assad» σε ένα από τα tweets του. Όταν ρωτήθηκε αν έχει ένα παρατσούκλι για τον Trump, ο Assad είπε στο RT ότι δεν χρησιμοποιεί τέτοια γλώσσα.
“Δεν είναι η γλώσσα μου, έτσι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω παρόμοια γλώσσα. Αυτή είναι η γλώσσα του. Τον αντιπροσωπεύει “, δήλωσε ο Μπασάρ Ασάντ σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο RT, η οποία θα παρουσιαστεί πλήρως την Πέμπτη στις 11:30 π.μ. GMT.Και πρόσθεσε
“νομίζω ότι υπάρχει μια πολύ γνωστή αρχή, ότι αυτό που λέτε για τον άλλο αυτό είστε», πρόσθεσε.

Είπε ότι η επινόηση του Trump για ένα προσβλητικό παρατσούκλι εναντίον του δεν είχε καμία σημασία για το τι συμβαίνει στη Συρία.

”Το μόνο πράγμα που σας αγγίζει είναι αν έχουν θετική ή αρνητική εικόνα γι αυτόν οι άνθρωποι που εμπιστεύεται , άνθρωποι  που έχουν υψηλό επίπεδο,και λαό χαρακτήρα και είναι ηθικοί. «Κάποιος όπως ο Trump δεν μ΄αγγίζει δεν μ΄αφορά καθόλου.»

Μιλώντας στο Murad Gazdiev της RT, ο Assad εξήγησε τη θέση της κυβέρνησής του σχετικά με τη συνεχιζόμενη ένοπλη σύρραξη στη Συρία, συμπεριλαμβανομένης της παροχής ασφαλούς διέλευσης των δυνάμεων του στο Idlib, την αυξανόμενη ένταση με το Ισραήλ και τη συνεχιζόμενη παρουσία αμερικανικών στρατευμάτων στο βορρά.

dimpenews.com