Ρωσία: δεν αποκλείουμε και νέο χτύπημα των ΗΠΑ κατά της Συρίας…

Ο επικεφαλής της Επιτροπής για την Άμυνα της Ρωσικής  Douma  ο Vladimir Shamanov, δήλωσε την Τρίτη ότι η πιθανότητα η Washington να εξαπολύσει ένα νέο χτύπημα κατά της Συρίας δεν πρέπει να αποκλειστεί γιατί αυτή αυξάνει τις δυνάμεις της στη Μεσόγειο , υπογραμμίζοντας ότι η Ρωσία δεν θα πρέπει να χαλαρώσει. “Ως στρατιωτικός δεν μπορώ να τ΄αποκλείσω “, δήλωσε ο  Shamanov στο Spoutnik, προσθέτοντας ότι η Ρωσία “δεν θα όφειλε να χαλαρώσει ειδικά γιατί αυτή διαθέτει μια μικρή ομάδα δυνάμεων στη Συρία”.
“Κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να το κάνουν και η Ρωσία δεν μπορεί να τους επηρεάσει αλλά την ίδια στιγμή η επίδειξη ισχύος σε αυτή την περιοχή δεν θα επιφέρει παρά την επιδείνωση της κατάστασης”, πρόσθεσε ο Shamanov.

“Η πιθανότητα ενός πολέμου εναντίον του Ισραήλ στο βόρειο τμήμα της χώρας είναι αδύναμη επειδή υπάρχει ένας υπεύθυνος, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να καταστρέψει την επίτευξη του στόχου της σταθεροποίησης της Συρίας”, δήλωσε ο πρώην διοικητής της η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία, ο στρατηγός εν αποστρατεία Amir Eishel.Spoutnik

dimpenews.com