Νίκος ο Ισλαμοφάγος ή Τουρκοφάγος. Ο Κοτζιάς δικαιολόγησε το ότι ”παρέλαβε Μακεδονία και παρέδωσε Νότια Μακεδονία” με το σκεπτικό ότι η Συμφωνία συμφέρει την Ελλάδα για να μην αποκτήσει στα βόρεια σύνορά της ισλαμικό φονταμενταλισμό και έτσι αποφεύγεται η εισροή ισλαμιστών μαχητών από Βορρά. Έχετε δεκάδες χιλιάδες ισλαμιστές μέσα στη χώρα που την έθεσαν υπό ομηρία, είναι οι ηττημένοι ”μαχητές” της Συρίας και οπαδοί τους που ήρθαν καραβιές μαζί με πρόσφυγες κι ως πρόσφυγες και τώρα θυμηθήκατε ότι κινδυνεύει η χώρα έξωθεν;;;; ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΨΙΜΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

«Oι Τούρκοι προπαγανδίζουν τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και θέλουν τον περιορισμένο και χαμηλό αλβανικό εθνικισμό να τον μετασχηματίσουν σε ισλαμικό φανατισμό», για να καταλήξει: «Συμφέρει την Ελλάδα να αποκτήσει ισλαμικό φονταμενταλισμό πάνω από τα σύνορά μας και να αποκτήσουν αυτοί έναν χώρο που να εκπαιδεύονται ισλαμιστές μαχητές για να εισέρχονται στην Ελλάδα;» δήλωσε ο Ν Κοτζιάς σήμερα στο σταθμό Αlpha.
Τώρα το ανακαλύψατε επιλεκτικά κι ετεροχρονισμένα ότι οι Τούρκοι υποστηρίζουν τον ισλαμικό φονταμενταλισμό;  7 χρόνια ενισχύετε αυτόν τον ισλαμιστικό φονταμενταλισμό τουρκικής υποκίνησης στη Συρία τασσόμενοι κατά της συριακής διοίκησης που τον πολεμά. Κλείσατε πρεσβείες συμμετέχετε με την ΕΕ στο εμπάργκο και τις οικονομικές και άλλου είδους κυρώσεις  , δώσατε τη Σούδα για λιμενισμό και στάθμευση των αμερικανικών πλοίων που κατάφεραν χτυπήματα  με τόμαχοκ κατα συριακού στρατού αεροδρομίων κλπ. Από τη Σούδα εφορμούν τα κατασκοπευτικά αναγνωριστικά αμερικανικά αεροπλάνα για να κατασκοπεύσουν τις ακτές της Συρίας και να δώσουν πληροφορίες στους εχθρούς της μιας Συρίας που πολεμά την ισλαμική τρομοκρατία όπως κανείς άλλος. «Οι δυνάμεις μας στον κόλπο της Σούδας είναι πιο κρίσιμες από ποτέ» δήλωστε άλλωστε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα ο Geoffrey Pyatt.
Επιλέξατε όπως όλη η Δύση το στρατόπεδο της αυτοαποκαλούμενης συριακής αντιπολίτευσης με στρατιωτική πτέρυγα τον FSA που πολέμησε στο πλευρό της αλ Καιντα και της ΙΣΙΣ σε όλα τα συριακά μέτωπα που μπήκε με τον εισβολέα τούρκικο στρατό στη Τζαραμπλούς και στο Αφρίν.Τωρα γίνατε όψιμοι αντι-ισλαμιστές και πως γίνετε να είστε αντιασαντικοί  και αντι-ισλαμιστές ταυτόχρονα …Τον ισλαμικό φονταμενταλισμό τον προπαγάνδισαν οι τούρκοι τον προπαγανδίσατε κι εσείς.
Τον ισλαμικό φονταμενταλισμό στα Βαλκάνια τον εξέθρεψαν ΝΑΤΟ , ΕΕ με τον κατακερματισμό της Γιουγκοσλαβίας και τη δημιουργία αμιγώς ισλαμικών κρατών και σε αυτούς τους Οργανισμούς συμμετέχετε, ανήκετε ..
Ισλαμιστές μαχητές έχετε μέσα στην Ελλάδα όπως αποδείχθηκε από δεκάδες υποθέσεις κι από τα πολλαπλά επεισόδια στο Μόρια, Ωραιόκαστρο κι αλλού όπως τεκμηριώνεται και από τους κατά καιρούς τρομοκράτες που περάσαν από τη χώρα μας για να χτυπήσουν Ευρώπη ή όταν άλλοι από εδώ κινούσαν τα νήματα  (πυρήνας Βερβιέ) για τέτοιου είδους τρομοκρατικές εκεί .Ισλαμιστές μαχητές έχετε χιλιάδες στην Ελλάδα είναι αυτοί που καταρρέοντας το μέτωπο στη Συρία γι αυτούς μπήκαν κατά μυριάδες στη χώρα εκμεταλλευόμενοι το κύμμα προσφύγων, προερχόμενοι από Τουρκία .Κανένας σύριος πατριώτης δεν χρησιμοποίησε την τουρκική οδό γι ευνόητους λόγους για να περάσει Ελλάδα αφού ελάχιστοι που το διανοήθηκαν το πλήρωσαν ακριβά ως και αυτοπεριτμηθέντες χριστιανοί υπήρξαν για να μην υπάρξει η υπόνοια ότι ήταν σύριοι χριστιανοί στην Τουρκία και έχουν πρόβλημα.
Όσοι πολέμησαν το συριακό στρατό υπό οποιαδήποτε φράξια στη Συρία είναι ισλαμιστές μαχητές έχετε κατά χιλιάδες τέτοιους σηκώνουν τη σημαία του τούρκικου fsa ανεμπόδιστα σε καταυλισμούς προσφύγων  επί σειρά ετών στο Σύνταγμα και αλλού . Κι αυτό είναι πλέον κοινός τόπος και στην Ευρώπη ότι μετριοπαθής αντιπολίτευση στη Συρία δεν υπάρχει παρά μόνον φονταμενταλιστές.
Ο Πρόεδρος της Συρίας είπε στη συνέντευξη του στη βρετανική daily mail ότι δεν συνεργάζεται με μυστικές υπηρεσίες δυτικών χωρών για θέματα τρομοκρατίας ..Οπότε που ξέρετε εσείς από ποιον δίαυλο έχετε πληροφορίες για τους εκατοντάδες χιλιάδες σύριους στην Ελλαδα αν πολέμησαν η όχι υπό τη σημαία της αλ Νουσρα και μιας οποιαδήποτε φράξιας της ή και υπό την ISIS ακόμη κατά του συριακού στρατού . Στην περίπτωση αυτοί είναι ισλαμιστές μαχητές……
Kαλώς ανησυχείτε για τα βόρεια σύνορα αλλά ακούγεται  υποκριτικό όταν ανέχεσθε συντηρείτε και υποθάλπτετε τον ισλαμιστικό φονταμενταλισμό μέσα στην ίδια σας τη χώρα και με τις πολιτικές γραμμές ευθυγράμμισης που ακολουθήσατε τον επιβάλετε μαζί με τη Δύση σε όλη τη Μ Ανατολή…….Προχθές ήδη η Τουρκία μιλούσε για 200.000 μουσουλμάνους που δεν έχουν τζαμί στην Αθήνα (anadolu) αυτοί δεν είναι θύλακας τούρκικων συμφερόντων και μάλιστα εν δυνάμει ριζοσπαστικος θύλακας;;;; Tι μέτρα θα πάρετε ποια πήρατε τη στιγμή που ανέχεσθε τέτοιες καταστάσεις που εγείρουν μειονοτικές διεκδικήσεις μέσα στην ελληνική πρωτεύουσα είναι καταχρηστικό να θέτετε θέμα απειλής από βορρά όταν έχετε παραδώσει το κέντρο και τα ελληνικά νησιά στην Αλ Νούσρα και τον τούρκικο FSA.
dimpenews.com

One thought on “Νίκος ο Ισλαμοφάγος ή Τουρκοφάγος. Ο Κοτζιάς δικαιολόγησε το ότι ”παρέλαβε Μακεδονία και παρέδωσε Νότια Μακεδονία” με το σκεπτικό ότι η Συμφωνία συμφέρει την Ελλάδα για να μην αποκτήσει στα βόρεια σύνορά της ισλαμικό φονταμενταλισμό και έτσι αποφεύγεται η εισροή ισλαμιστών μαχητών από Βορρά. Έχετε δεκάδες χιλιάδες ισλαμιστές μέσα στη χώρα που την έθεσαν υπό ομηρία, είναι οι ηττημένοι ”μαχητές” της Συρίας και οπαδοί τους που ήρθαν καραβιές μαζί με πρόσφυγες κι ως πρόσφυγες και τώρα θυμηθήκατε ότι κινδυνεύει η χώρα έξωθεν;;;; ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΨΙΜΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

Comments are closed.