+18 Αποκεφαλισμός: Mετριοπαθείς ”αντάρτες” του FSA σφαγιάζουν κι αποκεφαλίζουν σύριο στρατιώτη στο Tafas στη ΝΔ Daraa. Σφοδρές μάχες στο Tafas.

Aυτό το άγριο έγκλημα σφαγιασμός σύριου στρατιώτη από τους ”μετριοπαθείς” ”αντάρτες” του FSA/ ASL στην περιοχή Tafas στη ΝΔ Daraa καταγγέλεται από σύριους στρατιώτες που ζητούν από τον Suhail al-Hassan να κάψει την περιοχή να πάρει εκδίκηση γιατί έτσι συμπεριφερόνται οι αντίπαλοι στους αιχμαλώτους. Η ανάρτηση καταγγελία γίνεται στις 30 Ιούνη στη συνέχεια οι τρομοκράτες της περιοχής ενισχύθηκαν και από στοιχεία της ISIS και στη συγκεκριμένη κωμόπολη δεν υπήρξε διευθέτηση ως χθες παρά τους ανελέητους βομβαρδισμούς κατά τρομοκρατών από συριακή και ρωσική αεροπορία.

Tώρα αναφέρεται ότι το τάγμα Cobra κοντά στην Tafas ανακτήθηκε και το χωριό Kaheel ελευθερώθηκε. H συριακή τηλεόραση sama αναφέρει τώρα ότι άνδρες της Δημοκρατικής Φρουράς δέχθηκαν επίθεση με πυροβόλα όπλα και ρουκέτες κοντά στο Tafas και σκοτώθηκαν 2 στρατιωτικοί ενώ τραυματίστηκαν στρατιώτες μεταξύ αυτών ένας ταξίαρχος.Δευτέρα πρωί ο στρατός εντατικά βομβαρδίζει με πυραύλους θέσεις τρομοκρατών στη Tafas.

Yπήρξε χθες η πληροφορία ότι σε μια ενέδρα των τρομοκρατών έπεσαν σύριοι στρατιώτες στην  Jisr Al Al-Ashari,στα ΒΔ της Daraa στο δρόμο κοντά στο Tafas. Μέλη του SAA μπήκαν στο Jisr Al Al-Ashari κι έπεσαν σε ενέδρα και 2 αξιωματικοί μεταξύ άλλων σκοτώθηκαν και είναι οι Imad Adnan Ibrahim και ο Yusuf Muhammad Ali. Στη συνέχεια ο στρατός σάρωσε τον τομέα Tafas  την περασμένη νύχτα με πυροβολικό και σήμερα το πρωί ανέλαβαν τα τανκ την προέλαση. Πηγές στρατιωτικές ωστόσο διέψευδαν ότι υπήρξε ενέδρα. Το Tafas είναι ο τομέας όπου οι τρομοκράτες αρνήθηκαν συμφιλίωση και προβάλουν την πιο σθεναρή αντίσταση και διεξάγονται ως και αυτή τη στιγμή σφοδρές μάχες..H ρωσική αεροπορία σφυροκοπά τη θέση. Ο συριακός στρατός έχει αρχίσει σήμερα μια εκτεταμένη επίγεια επιχείρηση για να απελευθερώσει το Tafas.

Τώρα οι δυνάμεις του Τίγρη μπαίνουν στην πόλη Tafas/Tafs και οι τρομοκράτες τρέπονται σε μαζική φυγή.

Aucun texte alternatif disponible.

dimpenews.com

One thought on “+18 Αποκεφαλισμός: Mετριοπαθείς ”αντάρτες” του FSA σφαγιάζουν κι αποκεφαλίζουν σύριο στρατιώτη στο Tafas στη ΝΔ Daraa. Σφοδρές μάχες στο Tafas.

Comments are closed.