ΕΚΤΑΚΤΟ Nέα επίθεση με drones στη ρωσική βάση στη Khmeimim. Η ρωσική αεράμυνα τα κατέρριψε. Ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν θέσεις τρομοκρατών στο Ιdlib από όπου προήλθε η επίθεση.

Αποτέλεσμα εικόνας για ‫قاعدة hmeimim الجوية‬‎

H ρωσική αεράμυνα στη Khmeimim στην Λατάκια αναχαίτισε για μια ακόμη φορά αταυτοποίητα αντικείμενα πάνω από τη βάση πιθανώς drones αναφέρουν φιλοκυβερνητικές πηγές.Για νέα επίθεση με drones/UAV στη βάση κάνουν λόγο οι αντίπαλοι και για  εκρήξεις στο εσωτερικό της βάσης.Aντίθετα τοπικό μέσο αναφέρει ότι οι εκρήξεις που ακούγονται οφείλονται από τα αντιαεροπορικά της βάσης που αντιμετωπίζουν εχθρικά αντικείμενα στον ουρανό. Η ρωσική αεράμυνα απάντησε  με αντιπυραυλικά συστήματα και κατέρριψε τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη απαντούν τα φιλοκυβερνητικά μέσα. Αυτά στις 10.00 μμ.

Aucun texte alternatif disponible.

Στις 10.15 άλλο φιλοκυβερνητικό τοπικό μέσο αναφέρει ότι ρωσικά μαχητικά πραγματοποιούν τώρα όπως γράφουν χαρακτηριστικά ένα σερί βομβαρδισμών στις θέσεις τρομοκρατών στην επαρχία Idlib. Αυτή εξέλιξη επήλθε λέει αφότου το σύστημα της ρώσικης αεράμυνας στη βάση της  Khmeimim απέκρουσε μια νέα επίθεση από αέρος. Επομένως οι Ρώσοι για μια ακόμη φορά θεώρησαν ότι και αυτή επίθεση προήλθε από το κατεχόμενο Idib.

Tα επανδρωμένα drones αποπειράθηκαν να βομβαρδίσουν πολλές θέσεις στο εσωτερικό της βάσης. ήχησαν οι σειρήνες της αεράμυνας και τα αντιαεροπορικά συστήματα κατέστερψαν όλους τους εναέριους στόχους. 

dimpenews.com