Ελευθερώθηκε και η πόλη Saida και η βάση αεράμυνας στο Ν αυτής. Πάνω από το  90%  της Ανατολικής Daraa έχει περάσει ήδη στον έλεγχο του συριακού στρατού.

Πάνω από το  90%  της Ανατολικής Daraa έχει περάσει ήδη στον έλεγχο του συριακού στρατού που την απελευθέρωσε. Περισσότεροι από 30.000 πολίτες εκτοπισμένοι από τη Βόρεια Daraa επιστρέφουν στις εστίες τους μετά την επιστροφή της ασφάλειας και της σταθερότητας.

Η στρατηγική πόλη Saida  ήδη ελευθερώθηκε όπως και η βάση αεράμυνας στο νότο της πόλης.Οι στρατιωτικές μονάδες εισήλθαν στην πόλη Saida στην Ανατολική ύπαιθρο της πόλης Dar’a και συνέχισαν τις δραστηριότητές τους προς την κατεύθυνση της πόλης Taibah.

Nωρίτερα μoνάδες του συριακού στρατού είχαν σφίξει το κλοιό γύρω από τις  θέσεις τρομοκρατών  κοντά στα παλιά Τελωνεία και στην πόλη  Saïda στο ΝΑ τμήμα της Daraa. ΄Ένα σερί επιχειρήσεων του στρατού σύμφωνα με το ρεπόρτερ του SANA έγιναν κατά τρομοκρατών της Jabhat al-Nusra στις 2 προαναφερθείσες θέσεις. Αυτές τελείωσαν με το θάνατο πολλών τρομοκρατών και την καταστροφή εξοπλισμού τους.

Στο μεταξύ ο στρατός αφού απελευθέρωσε την πόλη  Saïda και τη βάση αεράμυνας στα ΝΑ της πόλης νοτιοανατολικά της πόλης πλησίασε στο συνοριοπέρασμα με Ιορδανία το Nasib και η πρόοδος συνεχίζεται σε όλες τις κατευθύνσεις της ανατολικής επαρχίας.

dimpenews.com