Πάνω από  90%  της Ανατολικής Daraa απελευθερώθηκε από συριακό στρατό. Ελευθερώθηκε και η πόλη Saida. 30.000 πολίτες επέστρεψαν στη Βόρεια Daraa μετά την εκδίωξη τρομοκρατών.

Πάνω από το  90%  της Ανατολικής Daraa έχει περάσει ήδη στον έλεγχο του συριακού στρατού που την απελευθέρωσε. Περισσότεροι από 30.000 πολίτες εκτοπισμένοι από τη Βόρεια Daraa επιστρέφουν στις εστίες τους μετά την επιστροφή της ασφάλειας και της σταθερότητας.

Η στρατηγική πόλη Saida  ήδη ελευθερώθηκε όπως και η βάση αεράμυνας στο νότο της πόλης. Οι στρατιωτικές μονάδες εισήλθαν στην πόλη Saida στην Ανατολική ύπαιθρο της πόλης Dar’a και συνέχισαν τις δραστηριότητές τους προς την κατεύθυνση της πόλης Taibah.

Νωρίτερα Moνάδες του συριακού στρατού είχαν σφίξει το το κλοιό γύρω από τις  θέσεις τρομοκρατών  κοντά στα παλιά Τελωνεία και στην πόλη  Saïda στο ΝΑ τμήμα της Daraa. ΄Ένα σερί επιχειρήσεων του στρατού σύμφωνα με το ρεπόρτερ του SANA έγιναν κατά τρομοκρατών της Jabhat al-Nusra στις 2 προαναφερθείσες θέσεις. Αυτές τελείωσαν με το θάνατο πολλών τρομοκρατών και την καταστροφή εξοπλισμού τους.

dimpenews.com