3 σεισμοί σε ένα 24ωρο στο Ισραήλ με τον μεγαλύτερο πριν τα μεσάνυχτα με 4.7 Ρίχτερ. Κάνει πυρηνικές δοκιμές το Ισραήλ;;; BINTEO

Mπαράζ διαδοχικών σεισμικών δονήσεων την Τετάρτη στο Ισραήλ. Έξαρση του φαινομένου..Τι συμβαίνει; To Ισραήλ ξανάρχισε τις πυρηνικές δοκιμές του αναρωτιούνται κάποιοι αναλυτές. Ένας σεισμός 4,6 της κλίμακας Ρίχτερ ο τρίτος σέ ένα 24 ωρο έπληξε το Β Ισραήλ! Σημειώθηκε στις  22h45 στο Β Ισραήλ  (Nαζαρέτ, Tιβεριάδα) με εστιακό βάθος 10χλμ σύμφωνα σύμφωνα με το Geofon..Αν και τώρα αναφέρουν τα ισραηλινά μέσα πως οι αναφορές γι αυτόν ποικίλουν μεταξύ 4,2 και 4,7 i24news.tv. Αν και το επίκεντρό του ήταν στην Γαλιλαία έγινε αισθητός στο Νότο σε Tel-Aviv, Modiin , Ιερουσαλήμ αλλά και Λίβανο και Συρία.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης με έναν πρώτο σεισμό της τάξης των 4,1 βαθμών Ρίχτερ στα 10χλμ και πάλι από την Τιβεριάδα ανέφερε το Γεωφυσικό Ινστιτούτο του Ισραήλ. Το επίκεντρο ήταν στο όρος Arbel, και σημειώθηκε στις 4 h 50 το πρωί κι έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές του Β Ισραήλ. Μετασεισμοί συνεχόμενοι ακολούθησαν με σημαντικότερο αυτόν της  6h52 το πρωί των 3,7 στην κλίμακα Richter. Ο προηγούμενος σεισμός στο Ισραήλ που δεν φημίζεται ότι δίνει σεισμούς είναι αυτός του Μαίου 2016 με 5 βαθμούς Richter.Και τα παλιστινιακά μέσα μεταδίδουν την έιδηση για την αλληλουχία σεισμών στην Κατεχόμενη Παλαιστίνη όπως γράφουν…..

 

dimpenews.com