ΕΚΤΑΚΤΟ Συμφωνία με ρώσους ανακοινώνουν οι τρομοκρατικές ομάδες στη Ν Συρία.

Οι τρομοκρατικές παρατάξεις στη Νότια Συρία ανακοίνωσαν συμφωνία με τη ρωσική πλευρά για την παράδοση όπλων σε στάδια και την ανάπτυξη μελών της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας κοντά στα σύνορα της Ιορδανίας. Η κατάπαυση του πυρός θα τεθεί σε ισχύ εντός λίγων ωρών είναι οι προκαταρκτικές δημοσιογραφικές πληροφορίες από Συρία για επίτευξη συμφωνίας.
Νωρίτερα το aljoumhouria μετέδιδε ότι οι  »ένοπλες παρατάξεις » της Ν Συρίας στη νότια χώρα συναντώνται με Ρώσους διαπραγματευτές την Παρασκευή μετά από βαριές επιθέσεις στις θέσεις τους που προκάλεσαν την επανάληψη των συνομιλιών.

Η Μόσχα διαπραγματεύεται με τις ένοπλες παρατάξεις για να εξασφαλίσει την παράδοσή τους στη νότια Συρία, μια στρατηγική περιοχή που συνορεύει με την Ιορδανία και τα ισραηλινά κατεχόμενα του Γκολάν.

Όσο περνάει η ώρα ένας ένας οι σύριοι πολεμικοί ανταποκριτές μεταδίδουν ότι οι τρομοκράτες της Daraa συμφώνησαν να παραδοθούν. Αυτό που προκύπτει είναι ότι συμφώνησαν  για παράδοση στρατιωτικών θέσεων κατά μήκος της πρώτης γραμμής στο συριακό στρατό.

dimpenews.com