Λαικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Αλεξανδρέττας για την επίθεση των τρομοκρατών στην ορεινή Λατάκια: o μεγαλύτερος εχθρός της Συρίας είναι ο Ερντογάν που με τις μαριονέτες του συνεχίζει να καταστρέφει την περιοχή.

Ο ηγέτης του Λαικού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Αλεξανδρέττας ο Καγιάλι Mihrac Oural  έβγαλε ανακοινωθέν στις 10/7/2018 από την ορεινή Λατάκια όπου μάχεται η οργάνωσή του στο πλευρό του συριακού στρατού κατά των ξενοκίνητων τρομοκρατών. Μεταξύ άλλων το ανακοινωθέν αναφέρει

Καθώς η Συρία κέρδισε τον πόλεμο και στο νότο ο αιμοσταγής δικτάτορας (Ερντογάν) και οι μαριονέτες του συνεχίζουν να καταστρέφουν την περιοχή.

Πρόκειται για παραβίαση του νόμου η επίθεση αυτή κατά του συριακού στρατού. Ένας από τους 25 μαχητές που έπεσαν ήταν ο μαρτυρικός διοικητής τους. Η μαριονέτα του ΝΑΤΟ ο πιο μεγάλος εχθρός της Συρίας είναι ο Ερντογάν ο αιμοδιψής δικτάτορας κι αυτό φάνηκε σε αυτές τις τελευταίες επιθέσεις για μια ακόμη φορά. .. Σε αυτή την περιοχή δεν υπάρχουν πλέον προϋποθέσεις ειρήνης. Οι όροι οι πιο βάρβαροι του πολέμου θα επικυρωθούν.

Ο Mihrac Oural όπως είναι το ψευδώνυμό του είναι επικηρυγμένος από το καθεστώς της Τουρκίας, ήταν επί σειρά ετών συγκρατούμενος στο ίδιο κελί με τον Οτσαλάν.

dimpenews.com