ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΙDLIB ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ / Ρώσοι προς FSA της Daraa: μην πάτε στο κρεματόριο του Idlib. To Σεπτέμβρη αρχίζει η στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του…..

Στρατιωτικές πηγές από το κυβερνείο της Daraa αναφέρουν ότι η ρώσικη αντιπροσωπεία πληροφορεί τον FSA στη  Daraa κατά τη διαπραγμάτευση στο  Busra al-Sham να μην πάνε  »οι μαχητές » του στο  Idlib γιατί η μάχη για την απελευθέρωσή του θα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη κι εκεί δεν θα έχουν καμιά τύχη. Τους προτρέπει δε να παραδοθούν και να διευθετήσουν το στάτους τους. Ένας διοικητής του FSA με την κωδική ονομασία » Abu Ali Mahamid » αποκάλυψε σε μέσο της αυτοαποκαλούμενης αντιπολίτευσης ότι οι ρώσοι « συμβούλεψαν » τους διαπραγματευτές τους ν αποτρέψουν τον FSA να κατευθυνθεί στο Ιντλίμπ. Ο Al-Mahamid μέλος του Συμβουλίου της πόλης Daraa πρόσθεσε οι « ρώσοι συμβούλεψαν τους  (διαπραγματευτές) να μην κατευθυνθούν προς το κρεματόριο του Idlib. Η στρατιωτική επιχείρηση θ΄αρχίσει το Σεπτέμβρη και θα τελειώσει με τον ίδιο τρόπο με τη μάχη της Ν Συρίας  »
Επίσης ο επίσημος εκπρόσωπος του Κεντρικού Θαλάμου Επιχειρήσεων στη Ν Συρία της  »αντιπολίτευσης » ένας  Ibrahim Jebbawi, επιβεβαίωσε ότι οι ρώσοι  »συμβουλεύουν » τον FSA λέγοντας ότι  είναι αλήθεια ότι η Ρωσία αποτρέπει τον  FSA να πάει στο Idlib (…) και ότι η Ρωσία ανακοινώνει δημόσια ότι μετά  την Daraa,οι ρωσικές δυνάμεις θα κινηθούν προς το Idlib. »

dimpenews.com