Ένας μεγάλος ρώσος αξιωματικός θα λάβει μέρος στην επικείμενη μάχη του Ιdlib που θα ξεκινήσει πολύ σύντομα.

Υπάρχουν ειδήσεις για το γεγονός ότι ένας μεγάλος ρώσος αξιωματικός θα είναι στην επικείμενη μάχη του Ιdleb στην τελική αυτή μάχη που θα γίνει πολύ σύντομα και θα ξεκινήσει μετά την τελική συμφωνία στο συριακό νότο.

Συρία … περιμένοντας μια ριζική αλλαγή στη στρατιωτική κατάσταση.

Η στρατιωτική κατάσταση στη Συρία θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά. Η αναμενόμενη αλλαγή θα είναι το αποτέλεσμα της νέας στρατιωτικής επιχείρησης που προετοιμάζει ο συριακός στρατός, σύμφωνα με πηγές των ρωσικών και αραβικών μέσων ενημέρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχής στρατιωτική επιχείρηση που διεξήχθη από το συριακό στρατό με την υποστήριξη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας στην επαρχία της Daraa  εξώθησε τους τρομοκράτες  από την επαρχία Ιντλίμπ να εξαπολύσουν επιθέσεις στις συριακές δυνάμεις στη Λατάκια αλλά  και στη ρωσική αεροπορική  βάση Humaimam από μη επανδρωμένα αεροσκάφη, μερικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα στις ΗΠΑ.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι η Συρία είναι σε αναμονή για την ανακατανομή των κυβερνητικών δυνάμεων για να μετακινηθούν στην περιοχή της  Λατάκια στο πλαίσιο της προετοιμασίας για να ξεκινήσει μια επιθετική επιχείρηση κατά των τρομοκρατών στην επαρχία του Ιντλίμπ.

dimpenews.com