Έντονη κινητικότητα των Τούρκων και των συνεργατών τους τρομοκρατών τις τελευταίες ώρες παρατηρείται στην κατεχόμενη συριακή επαρχία του Ιντλίμπ.

Έντονη κινητικότητα των Τούρκων τις τελευταίες ώρες παρατηρείται στην κατεχόμενη συριακή επαρχία του Ιντλίμπ. Ασθενοφόρα, οδοστρωτήρες κι εκσκαφείς επανδρωμένα οχήματα τρομοκρατών που υποστηρίζει η Άγκυρα σε κινητοποίηση. Επίκειται επίθεση ευρείας κλίμακας συριακού στρατού για απελευθέρωση της επαρχίας ελήφθη από κοινού με Ρωσία η απόφαση κάποιες πηγές μίλησαν για αρχές Σεπτέμβρη άλλοι την βλέπουν πιο άμεσα σε τηλεφωνική συνομιλία με Πούτιν χθες ο Ερντογάν πανικόβλητος του έθεσε το ζήτημα πως τυχόν κίνηση του συριακού στρατού προς Ιντλίμπ θα θέσει τέλος στη συμφωνία των Άστανα. Στο μεταξύ τις τελευταίες μέρες παρατηρείται έξαρση αντι-τουρκική , αντι-Ερντογανική στο συριακό στρατόπεδο.

dimpenews.com

Une réflexion sur “Έντονη κινητικότητα των Τούρκων και των συνεργατών τους τρομοκρατών τις τελευταίες ώρες παρατηρείται στην κατεχόμενη συριακή επαρχία του Ιντλίμπ.

Les commentaires sont fermés.