50 Νεκροί.. αφότου η Αθήνα  »έπαιξε » με τη φωτιά. ……Εκατόμβη θυμάτων ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΧΩΡΑ

Aνείπωτη τραγωδία. Εμπρησμός, οργανωμένο έγκλημα τεράστιες οι πολιτικές ευθύνες σε όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου.50 και πλέον νεκροί , εκατόμβη θυμάτων. Είναι μέτωπο φωτιάς είναι πύρινο μέτωπο είναι πολεμικό μέτωπο είναι μια εθνική τραγωδία στην Αττική στην πρωτεύουσα στο γνωστό μέτωπο στις παρυφές της Πεντέλης ως την παράκτια ζώνη που έχει δώσει δεκάδες πυρκαγιές στο παρελθόν αλλά αυτή ήταν η  αποκορύφωση. Ραφήνα, Μάτι, Βουτζά….

Κινητοποίηση που θυμίζει σκηνικό πολέμου.  »Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του Πολεμικού Ναυτικού.72 άτομα έχει περισυνελέξει μέχρι στιγμής από την θάλασσα η φρεγάτα «ΕΛΛΗ» του Πολεμικού Ναυτικού με την συνδρομή ελικοπτέρων και παραπλεόντων πλοίων, όπως ανέφερε σε έκτακτη ενημέρωση στους στρατιωτικούς συντάκτες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Μάλιστα όπως τόνισε ο ΥΕΘΑ αρκετοί βρέθηκαν έως και 4 μίλια μακριά από την ακτή. Επιπρόσθετα ο κ. Καμμένος τόνισε πως στην περιοχή έχει ήδη φτάσει η Ζ΄Μοίρα Αμφίβιων Καταστροφών με 65 άτομα προσωπικό με 19 ελαστικές λέμβους που «σαρώνουν» από ξηράς και θαλάσσης για την ανεύρεση και άλλων εγκλωβισμένων.

Επιπλέον ο κ. Καμμένος δήλωσε πως ζητήθηκε η συνδρομή συμμαχικών χωρών που διέθεσαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV), τα οποία πετούν πάνω από τις πληγείσες περιοχές και δίνουν εικόνα υψηλής ανάλυσης. Οι πληροφορίες από τα UAV θα μεταβιβάζονται από το ΕΘΚΕΠΙΧ σε όλους τους αρμόδιους φορείς. »

156 ενήλικοι και 26 παιδιά διακομίστηκαν στα νοσοκομεία.

dimpenews.com