ΕΚΤΑΚΤΟ Η ισραηλινή αεροπορία και πυροβολικό βομβάρδισαν θέσεις του συριακού στρατού στο Ν Συρίας. Τέλειος συγχρονισμός με την ISIS.

Το ισραηλινό πυροβολικό και η πολεμική του αεροπορία βομβάρδισαν  βάσεις του συριακού στρατού στο Νότο Συρίας . Τέλειος συντονισμός με την ISIS που επιτέθηκε σήμερα στην ίδια περιοχή. 

Πριν από λίγο ο ισραηλινός  στρατός στον επίσημο λογαριασμό του ανακοινώνει ” σε απάντηση 2 ρουκετών που προήλθαν από τη Συρία στο Ισραήλ αεροπλάνο του IDF στόχευσαν τον εκτοξευτή ρουκετών  από όπου προήλθαν τα πυρά.Ο περιβάλλοντας χώρος στοχεύθηκε από το πυροβολικό.”

Για βάσεις του συριακού στρατού που στοχεύθηκαν από το ισραηλινό πυροβολικό κάνει λόγο άλλη πηγή.

Το ανακοινωθέν της Τσαχάλ συνεχίζει ”Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, έντονες εσωτερικές μάχες έλαβαν χώρα στη Συρία δίπλα στα σύνορα με το Ισραήλ. Το IDF θα ενεργήσει ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια να υπονομεύσει την ισραηλινή κυριαρχία και την ασφάλεια των πολιτών του”.

O SAA απελευθέρωσε σήμερα μεταξύ άλλων τα χωριά  Saydah Al-Jawlān, Bakkar Gharbi, Harat Mujahid, ‘Ayn Dhakar, Abu Haratayn κ.α (+30 τ. χλμ ) κι εκδίωξε ουσιαστικά εντελώς την ISIS από το κυβερνείο της Quneitra.

dimpenews.com