ΕΚΤΑΚΤΟ H Daesh απειλεί ότι θα σκοτώσει τα γυναικόπαιδα που απήγαγε από τη Sweida αν ο στρατός δεν σταματήσει την επιχείρησή του στη Wadi Yarmouk.

To Iσλαμικό Κράτος απειλεί να σκοτώσει τα γυναικόπαιδα που απήγαγε από την ύπαιθρο της Sweida στις 25.7 αν η συριακή κυβέρνηση δεν ικανοποιήσει τα αιτήματα του. Κι ενώ οι διαπραγματεύσεις ήταν σ΄εξέλιξη στη βάση ανταλλαγής κρατουμένων σε βίντεο τρομοκράτης της Daesh oνόματι Souad Adib Abu Ammar απείλησε ότι θα σκοτώσουν τις γυναίκες αν ο συριακός στρατός δεν σταματήσει την επιχείρηση στην Wadi Yarmouk .

H Daesh ακολουθεί σε αυτό το θέμα όπως φαίνεται πρακτικές της θυγατρικής της Boko Haram.

Η Daesh απήγαγε συνολικά πάνω από 30 πολίτες εκ των οποίων οι 20 είναι γυναίκες και τα 16 παιδιά ενώ έστειλε τις φωτογραφίες μόνο 14 γυναικών.Στο μεταξύ η Daesh δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μια απαχθείσα γυναίκα απευθύνεται στην οικογένειά της.

H γυναίκα λέει στο βίντεο: ”είμαστε στην οργάνωση της ISIS. Zητάμε από τον Bashar al Assad να ικανοποιήσει τα αιτήματα της ν΄απελευθερώσει τους κρατούμενους της και να διακόψει κάθε στρατιωτική δράση στη Wadi Yarmouk. Aν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους αυτοί θα μας σκοτώσουν όλες-ους.” Souad Adeeb Abu Amar.28.7.18

dimpenews.com