Ανεπιβεβαίωτο: ιρακινό F 16 βομβάρδισε αίθουσα επιχειρήσεων της Daesh στη Δαμασκό όπου οι τρομοκράτες σχεδίαζαν επιθέσεις αυτοκτονίας κατά Ιράκ.

Ένα ιρακινό αεροσκάφος F 16 βομβάρδισε μια αίθουσα επιχειρήσεων στη Δαμασκό  όπου οι τρομοκράτες σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις αυτοκτονίας με εκρηκτικές ζώνες τις επόμενες ημέρες στο Ιράκ. Άλλη πηγή αναφέρει ότι το χτύπημα έγινε εντός συριακού εδάφους χωρίς να διευκρινίζει τον τόπο και πραγματοποιήθηκε μετά από πληροφορίες που εξασφάλισαν οι μυστικές υπηρεσίες και μετά από έρευνες του Υπ. Εσωτερικών. Σκοτώθηκαν τζιχαντιστές και 2 τραυματίστηκαν. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα…..

Ωστόσο η Ιρακινή Πολεμική Αεροπορία αναφέρει σε ανακοινωθέν της ότι “Σύμφωνα με τις εντολές του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων και υπό την εποπτεία της Κοινής Διοίκησης Επιχειρήσεων, τα ιρακινά πολεμικά αεροπλάνα F16 πραγματοποίησαν επιτυχημένη αεροπορική επιδρομή στο έδαφος της Συρίας σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες από το πυρήνα πληροφοριών των Falcons”.

dimpenews.com