Δημοσιογράφος προσκείμενος στη Hezbollah για πρωθυπουργό Λιβάνου Χαρίρι: ”Aν ο Mohammad Ben Salmane του ζητήσει να πάει στη Συρία αυτός θα σπεύσει.”

Πολλά άτομα έκοψαν το δρόμο το βράδυ της Πέμπτης στο επίπεδο της Corniche al-Mazraa στην κατεύθυνση Barbir, στη Βηρυτό μετέφερε το Κέντρο Διαχείρισης της Κυκλοφορίας (TMC). Σύμφωνα με τοπικά μέσα πρόκειται για μέλη του Κινήματος του Μέλλοντος κατά των δηλώσεων διακεκριμένου δημοσιογράφου προσκείμενου στη  Hezbollah του Salem Zahran σχετικά με τον διορισμένο πρωθυπουργό Saad Hariri που υποστηρίζεται από τη Σ Αραβία.”Aν ο Mohammad Ben Salmane του ζητήσει να πάει στη Συρία αυτός θα σπεύσει.”, δήλωσε ο Zahran σε τηλεοπτική εκπομπή. Σε αυτήν του την παρέμβαση στο τοπικό κανάλι MTV, που αποσπάσματά της διαδόθηκαν στις  15 Αυγούστου από το λογαριασμό YouTube του Zahran, ο τελευταίος δηλώνει πως ο μη σχηματισμός ακόμη κυβέρνησης οφείλεται στην “νωθρότητα”του Πρωθυπουργού με την οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί μια χώρα”. Υπογράμμισε ότι ο διορισμένος πρωθυπουργός που  “διακήρυξε ότι δεν θα πάει ποτέ στη Συρία κατέληξε στο να πάει και να περάσει εκεί μια νύχτα” (το 2010).OLJ 16.8.18

Plusieurs personnes ont coupé jeudi soir la route au niveau de Corniche al-Mazraa en direction de Barbir, à Beyrouth. Photo an-Nahar.

dimpenews.com