Έγιναν τ΄αποκαλυπτήρια του Σατανικού Ναού – Μνημείου στο Καπιτώλιο της Πολιτείας του Arkansas στις ΗΠΑ. Αποκαλύφθηκε άγαλμα του Baphomet. ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

 

Έγιναν τ΄αποκαλυπτήρια του Σατανικού Ναού – Μνημείου στο Καπιτώλιο της Πολιτείας του Arkansas στις ΗΠΑ. Δεκάδες παραβρέθηκαν την Πέμπτη σε συγκέντρωση που διοργανώθηκε από το Σατανικό Ιερό στο Καπιτώλιο στην Πολιτεία του Arkansas.

Η συγκέντρωση  επέρχεται μετά την έγκριση του νομοθετικού σώματος του Arkansas για την τοποθέτηση ενός μνημείου Δέκα Εντολών στο Καπιτώλιο.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του Σατανικού Ναού για την Πρώτη Τροποποίηση, έγιναν τ΄αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος του Baphomet με ύψος πάνω από 8 πόδια. Επίσης είχαν συγκεντρωθεί και οι αντίπαλοι  που είπαν στο KATV ότι ελπίζουν να εξαπλώσουν την αγάπη του Θεού.

Μετά την εγκατάσταση του μνημείου Δέκα Εντολές, ο Ναός του Σατανά κατέθεσε αγωγή για να τοποθετήσει το άγαλμα του με τους ίδιους λόγους στο όνομα του θρησκευτικού πλουραλισμού και της Πρώτης Τροποποίησης.

https://newschannel9.com/news/offbeat/hundreds-expected-at-satanic-temple-rally-at-ark-capitol-senator-rapert-responds

Κατά τη διάρκεια της νομοθετικής συνόδου του 2017, ο Ναός του Σατανά έστειλε επιστολή στους νομοθέτες του Αρκάνσας ζητώντας από αυτούς να υποστηρίξουν ένα νομοσχέδιο που θα επέτρεπε ένα άγαλμα στο έδαφος της πρωτεύουσας αλλά κανένας νομοθέτης δεν απάντησε. Η συγκέντρωση είχε πέντε ομιλητές, συμπεριλαμβανομένου του συνιδριτή κι εκπροσώπου του Σατανικού ναού  και πραγματοποιήθηκε στο Καπιτώλιο του Αρκάνσας από τις 1 έως τις 3 μ.μ.

“Το γεγονός προορίζεται να είναι μια περιεκτική συγκέντρωση όπου ο Ναός του Σατανά θα γιορτάσει τον πλουραλισμό μαζί με χριστιανούς και  ομιλητές του κοσμικού κράτους. Άνθρωποι πολλών θρησκειών θα συναντηθούν στο Καπιτώλιο για να απορρίψουν τις προσπάθειες του νομοθετικού σώματος του Αρκάνσας να έχει προνομιακή μεταχείριση μια θρησκεία έναντι των άλλων », εξηγεί ο Lucien Greaves, εκπρόσωπος και συνιδρυτής του Σατανικού ναού.

Ο γερουσιαστής της Πολιτείας του Arkansas ο Jason Rapert δημοσίευσε την ακόλουθη δήλωση σε απάντηση στην προγραμματισμένη διαμαρτυρία: (newschannel9 16.8.18)

 

dimpenews.com