Τρομοκράτης επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό τμήμα κραυγάζοντας “Allah akbar” και σκοτώθηκε σε πόλη κοντά στην Βαρκελώνη.

H επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Cornellà de Llobregat στην Ισπανία σήμερα ήταν μια τρομοκρατική ενέργεια δήλωσε η αστυνομία. Ένας 29χρονος Αλγερινός οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε στα αστυνομικά όργανα ενός αστυνομικού τμήματος της Cornellà de Llobregat, σε πόλη κοντά στη Βαρκελώνη στη ΒΑ Ισπανία και σκοτώθηκε.

“Ένας άνδρας οπλισμένος με αιχμηρό όργανο εισέβαλε αυτό το πρωί σε αστυνομικό τμήμα της Cornellà για να επιτεθεί στους αστυνομικούς , ο επιτιθέμενος σκοτώθηκε”, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία της Καταλονίας στο λογαριασμό της στο Twitter. Τα τοπικά μίντια  αναφέρουν ότι ο επιτιθέμενος ήταν Αλγερινός και κραύγασε “Allah akbar” πριν να σκοτωθεί στο χώρο υποδοχής του αστυνομικού σταθμού. Η εφημερίδα El Periodico προσθέτει ότι πρόκειται για κάτοικο της  Cornellà. Το franceinfo αναφέρει ότι ο δράστης ήταν 29χρονος Αλγερινός και ότι σύμφωνα με πηγές της αντιτρομοκρατικής εισέβαλε στο αστυνομικό τμήμα κραυγάζοντας “Allah akbar” .

Η επίθεση έγινε ακριβώς μετά την α΄επέτειο των τζιχαντιστικών επιθέσεων που έκαναν 16 νεκρούς στις 17 και 18 Αυγούστου  2017 στην Καταλονία.

Tην ίδια στιγμή στη Σαραγόσα και πάλι στην Ισπανία υπήρξε επίθεση κατά πλήθους από όχημα σε πεζόδρομο υπήρξαν 3 τραυματίες συνελήφθηκε ο οδηγός ενώ αποπειράθηκε να διαφύγει ανέπτυξε ταχύτητα 60 με 70 χλμ  στη ζώνη του πεζόδρομου.

dimpenews.com

One thought on “Τρομοκράτης επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό τμήμα κραυγάζοντας “Allah akbar” και σκοτώθηκε σε πόλη κοντά στην Βαρκελώνη.

Comments are closed.