Αναμένονται επιθέσεις εν ύπνω πυρήνων της ISIS για να ενσπείρουν το χάος στην πόλη της Sweida. Η ISIS βασανίζει τους ομήρους γυναικόπαιδα. Μάχες με την ISIS στην ύπαιθρο της Sweida

Υπήρξαν αναφορές ότι οι απαγωγείς των 40 και πλέον γυναικόπαιδων από την περιοχή της Sweida υπέβαλαν τους ομήρους τους σε βασανιστήρια όπως στέρηση τροφής, νερού.

Ένα συριακό τοπικό μέσο προσφέρει 50.000.000 συριακές λίρες σε όποιον από τις φυλές δώσει πληροφορίες για τον τόπο που φυλάσσονται οι όμηροι ..

Την ίδια στιγμή μονάδες του συριακού στρατού επιχειρούν στον άξονα της Safa και σκότωσαν αρκετούς τρομοκράτες εκ των οποίων έναν sniper.

Στρατιωτικές πηγές δηλώνουν ότι αναμένουν την ερχόμενη περίοδο επιθέσεις μικρών ομάδων τζιχαντιστών που ανήκουν σ΄εν ύπνω πυρήνες για να ενσπείρουν το χάος και την τρομοκρατία εκ νέου στην πόλη της Sweida.

dimpenews.com

Une réflexion sur “Αναμένονται επιθέσεις εν ύπνω πυρήνων της ISIS για να ενσπείρουν το χάος στην πόλη της Sweida. Η ISIS βασανίζει τους ομήρους γυναικόπαιδα. Μάχες με την ISIS στην ύπαιθρο της Sweida

Les commentaires sont fermés.