ΒΟΜΒΕΣ Nasrallah: η Washington απείλησε το στρατό Λιβάνου ότι αν πολεμήσει  al Nosra και Daech στα συρο-λιβανέζικα σύνορα θα του κόψει τη βοήθεια. Το (2017) 44 000 ισραηλινοί στρατιώτες πήγαν σε ψυχιάτρους.

O ΓΓ της Hezbollah ο Sayyed Hassan Nasrallah σε σημερινή ομιλία του στις 26.81.18 ανέφερε ότι την τελευταία χρονιά 44 000 ισραηλινοί στρατιώτες πήγαν σε ψυχιάτρους σημειώνοντας πως οι αναφορές των ισραηλινών εμπειρογνωμόνων συμπεραίνουν πως ο ισραηλινός στρατός δεν είναι έτοιμος να δεσμευθεί σε οποιοδήποτε πόλεμο. Για το ρόλο των ΗΠΑ στη μάχη κατά των  alNosra και Daech στα συρολιβανέζικα σύνορα που ονομάστηκε » Αυγή του Jouroud », ο Sayyed Nasrallah αποκάλυψε ότι η « Washington παρενέβη για να εμποδίσει το στρατό του Λιβάνου να πάρει μέρος στη μάχη κατά της Daech σε αυτή τη μάχη κι έφθασε στο σημείο ν΄απειλήσει να κάψει τη βοήθεια στο λιβανέζικο στρατό σε περίπτωση συμμετοχής του στην μάχη κατά της Daech» .

Ο Sayyed  Nasrallah προειδοποίησε «για ανέβασμα στη σκηνή ενός νέου σεναρίου με χημικά για να εμποδιστεί ο συριακός στρατός να εισχωρήσει στο Idlib », προσθέτοντας ότι η «Δύση προετοιμάζεται να εξαπολύσει μια επίθεση κατά της Σύριας μέσω  ενός σενάριου με χημικά ». Kατήγγειλε ότι κάθε φορά που η ISIL παγιδεύθηκε σε μια περιοχή της Συρίας τα ελικόπτερα των ΗΠΑ προσγειώθηκαν για να τους φυγαδεύσουν. al manar

« Η αίθουσα επιχειρήσεων του al-Mouk στην Ιορδανία τελικά σταμάτησε να υποστηρίζει τους τρομοκράτες.Να ένα καλό μάθημα για αυτούς που λογαριάζουν και βασίζονται στις ΗΠΑ. »

Πρόσθεσε ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις που επιχειρούσαν σε Deraa, Soueïda , Quneitra κατά το παρελθόν υποστηρίχθηκαν από την αίθουσα επιχειρήσεων al-Mouk,υπό την επιτήρηση ΗΠΑ, Ιορδανίας.presstv

dimpenews.com