Τέλος η μονοκρατορία των ΗΠΑ στο Αιγαίο: το ΝΑΤΟ έστειλε λίστα στις ελληνικές αρχές με 50 πλοία στο Αιγαίο που τα υποπτεύεται για κατασκοπεία….

To NATO προειδοποίησε την ελληνική ακτοφυλακή και το ελληνικό ναυτικό για μια λίστα 50 «ύποπτων πλοίων» που πραγματοποιούν αναγνώριση στο Αιγαίο πέλαγος κοντά στο littoral grec, σύμφωνα με το Real.

Το ΝΑΤΟ υποπτεύεται όχι 1 αλλά 50 πλοία ότι πραγματοποιούν αναγνωριστικές πλεύσεις  στ΄ανοιχτά της Ελλάδας γι αυτό και πληροφόρησε την ελληνική ακτοφυλακή και ναυτικό.

Πρόκειται για αλιευτικά, ιστιοπλοϊκά,σκάφη αναψυχής κι άλλα που συλλέγουν πληροφορίες αναφέρει η Real.

«Η λίστα απαριθμεί 50 πλοία με τα ονόματά τους», αναφέρει το άρθρο του μέσου που φέρει τίτλο ” Παιχνίδια κατασκόπων στο Αιγαίο ”.

Σύμφωνα με το Real,οι ΗΠΑ εντατικοποίησαν την δραστηριότητά του στην περιοχή μέχρι να την μεταμορφώσουν σε ένα αληθινό πολύγωνο.«To Aιγαίο Πέλαγος θυμίζει πάντα περισσότερο ένα αμερικάνικο πολύγωνο. Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις έφθασαν στο απόγειό τους κατ΄ουσίαν  au sens propre et au sens figuré. Εδώ και κάποιες μέρες Ελλάδα και ΗΠΑ ont prorogé τη συμφωνία τους για την ανάπτυξη drones MQ-9», γράφει το média σύμφωνα με το οποίο οι Αμερικανοί θ΄αντικαταστήσουν τα  drones που έχουν αναπτύξει στη βάση τους στη Λάρισα από άλλα πιο σύγχρονα προορισμένα να επιτελέσουν αποστολές αναγνώρισης στο Αιγαίο. sputnik26.8.18

dimpenews.com

One thought on “Τέλος η μονοκρατορία των ΗΠΑ στο Αιγαίο: το ΝΑΤΟ έστειλε λίστα στις ελληνικές αρχές με 50 πλοία στο Αιγαίο που τα υποπτεύεται για κατασκοπεία….

Comments are closed.