+18 Η Daesh αποκεφάλισε νεαρό που είχε απαγάγει στη Sweida έβαλε το κεφάλι σε σακούλα και τ΄ άφησε έξω από τζαμί της πόλης. ΦΩΤΟ

Φρίκη στην πόλη Sweida στο συριακό νότο. Στις 29.8.18 το πρωί βρέθηκε σε μαύρη σακούλα ένα κομμένο κεφάλι σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Ένας εν ύπνω πυρήνας της Daesh στο εσωτερικό της Sweida απήγαγε πριν 1 εβδομάδα από το σπίτι του στα δυτικά του χωριού Walga το νεαρό βοσκό « Ali Khalaf  » που ανήκε στη φυλή  Al-Jawabra. Οι απαγωγείς απαίτησαν λίτρα ύψους 8.000.000 συριακών λιρών από την οικογένειά του για να τον απελευθερώσουν. Οι γονείς του δεν ήταν σε θέση να ικανοποιήσουν το παράλογο αίτημα των απαγωγέων και αυτοί σκότωσαν το νεαρό τον αποκεφάλισαν και το κεφάλι του το τοποθέτησαν σε μια μαύρη σακούλα και το άφησαν στον περίβολο τζαμιού μέσα στην πόλη της Sweida για να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό. Το πρόσωπο του νεαρού άνδρα φέρει και ίχνη βασανισμού.

Ο Αλί απήχθη υπό μυστηριώδεις συνθήκες από το σπίτι του στο δυτικό τμήμα της επαρχίας Sweida την προηγούμενη εβδομάδα. Οι τρομοκράτες με αυτό το ειδεχθές έγκλημα αποβλέπουν να ενσπείρουν το χάος και την αταξία.

Υπήρχαν ρατσιστικές φράσεις στη τσάντα που είχαν γραφτεί. Είναι βεδουίνος το θύμα. Συνθήκες απαγωγής: στις 2 τα μεσάνυχτα πυροβολούσαν το σπίτι του μέσα από ένα αυτοκίνητο κάποιοι ένοπλοι. Γενικά είχαν λεηλατήσει το σπίτι του και πήραν το νεαρό όμηρο προς άγνωστη κατεύθυνση. Του πήραν 1.000.000 λίρες συριακές που υπήρχαν στο σπίτι. Ανώνυμος πήρες τηλέφωνο ακριβώς 2 μέρες πριν τον αποκεφαλισμό και ζήτησαν τα 8.000.000 που δεν πήραν ποτέ.

dimpenews.com

One thought on “+18 Η Daesh αποκεφάλισε νεαρό που είχε απαγάγει στη Sweida έβαλε το κεφάλι σε σακούλα και τ΄ άφησε έξω από τζαμί της πόλης. ΦΩΤΟ

Comments are closed.