ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ / Η Κρήτη θα πρωτοστατήσει στα χτυπήματα των ΗΠΑ στη Συρία. Zakharova: στρατηγικά και τακτικά αεροσκάφη από τις βάσεις σε Κρήτη, Ιορδανία, Κουβέιτ θα πλήξουν τη Συρία….

Αποτέλεσμα εικόνας για souda bay

Oι ΗΠΑ θα μπορούσαν να δομήσουν τις δυνάμεις τους σε ένα 24ωρο για να χτυπήσουν τη Συρία σύμφωνα με μια Ρωσίδα διπλωμάτη. Επί του παρόντος, η ομάδα δράσης των αεροπορικών επιδρομών των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γαλλίας και της Μεγάλης Βρετανίας περιλαμβάνει στρατηγικά και τακτικά αεροσκάφη σε αεροπορικές βάσεις στην Ιορδανία, το Κουβέιτ και την Κρήτη, δήλωσε την Πέμπτη η Maria Zakharova.

Η συριακή αεράμυνα βρίσκεται σε καθεστώς του  «πιο υψηλού συναγερμού» για περίπτωση ξαφνικών χτυπημάτων αναφέρουν τα αμερικάνικα μίντια.
“Αυτοί [οι ΗΠΑ] θα μπορούσαν ν΄αναπτύξουν πυραυλικές ικανότητες για χτυπήματα στη Συρία σε λίγο περισσότερο από 24 h. Aυτή τη στιγμή η ομάδα δράσης/χτυπημάτων των ΗΠΑ, Γαλλίας, Αγγλίας  περιλαμβάνει στρατηγικά και τακτικά αεροσκάφη σε αεροπορικές βάσεις σε Ιορδανίας, Κουβέιτ, Κρήτη.” Περιλαμβάνει περί τα 70  στρατηγικά αεροπλάνα και  αντιτορπιλικά, γύρω στους 380 πυραύλους κρουζ αερομεταφερόμενους και 2 αμερικανικά αντιτορπιλικά τα  Carney και Ross, που φέρουν το καθένα 28 Tomahawks », δήλωσε η ρωσίδα διπλωμάτης.

“Στη Μεσόγειο η ομαδοποίηση των πυραύλων μπορεί να ενισχυθεί από το πέρασμα 2 άλλων αμερικανικών αντιτορπιλικών των Donald Cook και Porter, που βρίσκονται τώρα στη βάση της ισπανικής πόλης Rota με υποβρύχια », δήλωσε.

“Στην Ερυθρά Θάλασσα το πυραυλοκίνητο καταδρομικό  Jason Dunham δύναται να φθάσει στην ίδια περίοδο όπως και το Sullivans στον Περσικό μπορεί να επιστρέψει στη θέση επίθεσης”, δήλωσε.

“Δηλαδή για να μιλήσουμε πιο απλά και πιο συγκεκριμένα ,όχι λιγότεροι από 4 πλωτοί μεταφορείς πυραύλων με δύναμη επιδρομών πάνω από 112 Tomahawks μπορούν  να ενταχθούν στην επίθεση κατά του κυρίαρχου συριακού κράτους  το συντομότερο δυνατόν”, πρόσθεσε.tass

dimpenews.com

One thought on “ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ / Η Κρήτη θα πρωτοστατήσει στα χτυπήματα των ΗΠΑ στη Συρία. Zakharova: στρατηγικά και τακτικά αεροσκάφη από τις βάσεις σε Κρήτη, Ιορδανία, Κουβέιτ θα πλήξουν τη Συρία….

Comments are closed.