Ρώσος ειδήμονας: αν οι ΗΠΑ χτυπήσουν τη Συρία θα βομβαρδίσουν Προεδρικό Μέγαρο, κυβερνητικά κτίρια, στρατιωτικές βάσεις κ.α

Αποτέλεσμα εικόνας για usa vs syria

Ρώσος ειδήμονας αναφέρει ότι αν οι ΗΠΑ αποφασίσουν να κάνουν αεροπορικές επιδρομές κατά της Συρίας θα στοχεύσουν αρκετές στρατιωτικές βάσεις και κυβερνητικές εγκαταστάσεις όπως το Προεδρικό Μέγαρο και κυβερνητικά ή και κτίρια που στεγάζουν δημόσιους θεσμούς σε μια απόπειρα να υπονομεύσουν την διοικητική υποδομή του συριακού στρατού. Τόνισε ότι η αύξηση του αριθμού των πιθανών στόχων θα έχει καταστροφικές συνέπειες στη συριακή υποδομή. Όσο μεγαλύτερη θα είναι η εμβέλεια των πυραύλων τόσο πιο δύσκολο θα είναι ν΄αναχαιτιστούν.

Στο μεταξύ σήμερα στη Μόσχα υπάρχει συνάντηση μεταξύ του Ρώσου ΥΠΕΞ  Σεργκέι Λαβρόφ και του Σύριου ομολόγου του Walid Moallem. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ την Μ Ζαχάροβα « στις συνομιλίες θα συζητηθούν οι πολιτικές πτυχές των τελευταίων εξελίξεων στη Συρία ».

Στην ατζέντα είναι η εξάλειψη των τρομοκρατικών ομάδων ISIL και Nusr, η προώθηση του πολιτικού διακανονισμού, η αποκατάσταση/ανοικοδόμηση της χώρας, η επιστροφή των προσφύγων, η εδαφική ακεραιότητα και εθνική κυριαρχία της Συρίας και το Σύνταγμα.

dimpenews.com

Une réflexion sur “Ρώσος ειδήμονας: αν οι ΗΠΑ χτυπήσουν τη Συρία θα βομβαρδίσουν Προεδρικό Μέγαρο, κυβερνητικά κτίρια, στρατιωτικές βάσεις κ.α

Les commentaires sont fermés.