ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ Μahardah στη Β Χάμα στη Συρία. Οι τρομοκράτες με πυραύλους Grad σκότωσαν 9 άτομα μεταξύ αυτών παιδιά και τραυμάτισαν 20.

Παραμονή της Γιορτής της Παναγίας οι τρομοκράτες ισλαμιστές χτύπησαν με πολλές ρουκέτες την  μεγαλύτερη ορθόδοξη πόλη της Συρίας την Mahardah στη Βόρεια Χάμα με αποτέλσμα να σκοτωθούν 9 πολίτες και να τραυματιστούν 20 ακόμη άτομα. Η πόλη βρίσκεται στα όρια της επαρχίας του Ιντλίμπ και συχνά είναι στόχος επιθέσεων. Οι τζιχαντιστές έριξαν τις ρουκέτες μέσα στα σπίτια. ήδη διακινούνται φωτογραφίες των νεκρών. 3 παιδιά ορθόδοξα της ίδιας οικογένειας σκοτώθηκαν μαζί και oι γονείς. Πρόκειται για καθαρά σεκταριστικό χτύπημα μίσους.

Tα 3 αδέρφια που σκοτώθηκαν είναι Fadi Chadi, Maria Chadi ,Luma Chadi.

Oι Μονάδες Εθνικής Άμυνας της πόλης αναφέρουν ότι η πόλη χτυπήθηκε με πολλούς πυραύλους Grad.

Νεώτερες πληροφορίες λένε ότι από τους 9 νεκρούς οι 5 είναι παιδιά. To sana επικαλούμενο τον ανταποκριτή του αναφέρει 9 νεκρούς και 20 τραυματίες.

Σε απάντηση ο συριακός στρατός με πυροβολικό και πυραύλους στοχεύει τις θέσεις τρομοκρατών και κινήσεις τους στη Β Χάμα: Hasraya – Abu Raida – Latamna – Zakat – Arbaieen – Hiyaleen – KfarZeita – Mork – Latmen.

Μεταξύ των θυμάτων συγκαταλέγεται και η νέα γυναίκα Amira.
L’image contient peut-être : 1 personne, sourit, assis et intérieur

L’image contient peut-être : 1 personne

dimpenews.com