Πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ προσέγγισαν τη Συρία. Μεταξύ αυτών και η ελληνική φρεγάτα Έλλη. Θα χτυπήσουν;;;

Πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ περιπολούν στην Ανατολική Μεσόγειο ανακοίνωσαν sites παρακολούθησης ναυτικών δραστηριοτήτων των οποίων οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από τον καπετάνιο μιας ολλανδικής φρεγάτας  , η ναυαρχίδα της ομάδας.Οι ναυτικές δυνάμεις της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, όπως επιβεβαιώνουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, προσεγγίζουν ολοένα και περισσότερο τις συριακές ακτές.Την παρουσία του στην ανατολική Μεσόγειο ενισχύει το NATO, καθώς ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο εκτέλεσης νέων αεροπορικών επιθέσεων εναντίον της Συρίας.

Τα πλοία του 2ου Διαρκούς Ναυτικού Groupe του ΝΑΤΟ (SNMG2) περιπολούν στις ανατολικές περιοχές της Μεσογείου σύμφωνα με sites παρακολούθησης ναυτικών δραστηριοτήτων. Σύμφωνα με αυτά πρόκειται για τις φρεγάτες την ολλανδική De Ruyter, την καναδέζικη Πόλη του Québec και την ελληνική ‘Ελλη..

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε στο  microblog του από τον καπετάνιο του ολλανδικού πλοίου.

Τρία αμερικάνικα αντιτορπιλικά τα USS Carney, USS Ross και USS Winston S.Churchill εξοπλισμένα με Tomahawk, αναπτύχθηκαν ήδη στην Ανατολική Μεσόγειο. Σε αυτά προστίθενται 3 πυρηνοκίνητα υποβρύχια επανδρωμένα με Tomahawk.

Eκτός των άλλων το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο  επίθεσης της Royal Navy HMS Talent μπήκε στις  8  Σεπτέμβρη στα στενά του Gibraltar, επανδρωμένο με 10 πυραύλους κρουζ Tomahawk βεληνεκούς ως και 1.600 χλμ.sputnik

dimpenews.com

One thought on “Πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ προσέγγισαν τη Συρία. Μεταξύ αυτών και η ελληνική φρεγάτα Έλλη. Θα χτυπήσουν;;;

Comments are closed.