ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ-ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ / τ. Βουλευτής της ρωσικής Δούμα και βετεράνος πιλότος: η κύρια ευθύνη για την συντριβή του il 20 είναι του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας. Τι δουλειά έχει ένας στρατηγός του Πεζικού να είναι επικεφαλής της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας; δεν ξέρουμε τι έγινε εκεί κάτω είμαστε σε συνθήκες Παγκοσμίου Πολέμου;

H ισραηλινή πλευρά επιχειρεί να εκθέσει τους ενόχους της συντριβής του Ilyushin-20 στη Συρία για να μετριάσει την ευθύνη των Ρώσων ιθυνόντων. Αυτή την άποψη εξέφρασε  dο τ. βουλευτής της Κρατικής Douma ο τ. πιλότος Viktor Alksnis.

Σύμφωνα με τον ίδιο τα ισραηλινά μαχητικά μπήκαν  στο στόχαστρο στα 250 m ύψος ενώ το ρωσικό ήταν στα 5 000 m ύψος.

“Κι επομένως o πύραυλος της αεράμυνας φάνηκε να φθάνει το αεροσκάφος μας. Αλλά η πυραυλική ζώνη είναι μόνο 300 m. Το Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι ότι η ισραηλινή πλευρά δεν προειδοποίησε παρά 1΄πριν την επιδρομή . Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει εκεί κάτω; Eίμαστε σε συνθήκες του μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου; ( έτσι ονομάζουν οι Ρώσοι τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο).   Στη διάρκεια αυτών των 20΄όταν πετούσαν έπρεπε να τους συνοδεύουμε  », δήλωσε ο Alksnis στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας.

“Κατά τη γνώμη μου προπάντων το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας και ο διοικητής της VKS, ευθύνονται για το συμβάν”. “Bέβαια σέβομαι τον επικεφαλή της  Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας τον Sergey Surovikin, είναι ένας λαμπρός στρατηγός, αλλά γιατί τοποθετήθηκε ένας στρατηγός πεζικού στην κεφαλή των αεροπορικών δυνάμεων; Δεν τραβάει, δεν ξέρει όλα αυτά που οφείλει να ξέρει στο πόστο του (γραφείο του)  », δήλωσε.

dimpenews.com

 

One thought on “ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ-ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ / τ. Βουλευτής της ρωσικής Δούμα και βετεράνος πιλότος: η κύρια ευθύνη για την συντριβή του il 20 είναι του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας. Τι δουλειά έχει ένας στρατηγός του Πεζικού να είναι επικεφαλής της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας; δεν ξέρουμε τι έγινε εκεί κάτω είμαστε σε συνθήκες Παγκοσμίου Πολέμου;

Comments are closed.