Προετοιμασίες για μια επίσκεψη στη Ρωσία  του Έλληνα Πρωθυπουργού Alexis Tsipras και συνάντησή του με τον Πρόεδρο Vladimir Putin έχουν δρομολογηθεί, η επίσκεψη ίσως λάβει χώραν τον ερχόμενο χειμώνα δήλωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου ο Dmitry Peskov. Nωρίτερα ελληνική πηγή ανέφερε ότι η επίσκεψη Τσίπρα μπορεί να γίνει το πρώτο δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου.

« Πράγματι, η επίσκεψη του Τσίπρα [στη Ρωσία] και τέτοιες επαφές [με τον Πούτιν] προετοιμάζονται. Αναμένουμε μια τέτοια επαφή το χειμώνα », ανέφερε.

Μια πηγή στους διπλωματικούς κύκλους της Ελλάδας είπε στο TASS νωρίτερα ότι ο Τσίπρας μπορεί να επισκεφθεί τη Ρωσία κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου. Η ελληνική εφημερίδα της  »Νέας Σελίδας »  ανέφερε την Κυριακή ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας είχε προσκληθεί να επισκεφθεί τη Μόσχα στις 12 Δεκεμβρίου.

Τον περασμένο μήνα, ο Τσίπρας δήλωσε ότι η Αθήνα και η Μόσχα εργάζονται για την αποκατάσταση των σχέσεών τους μετά την κρίση και ανακοίνωσε το σχέδιό του να επισκεφθεί τη Ρωσία το 2018.

dimpenews.com

Laisser un commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s