Καταγγελία-ΣΟΚ / Κουρδικό μέσο: οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ΜΙΤ κυρίως μέσω του εκπροσώπου τους στην Ελλάδα ενός Ozlem (Χ), διακινούν μέλη της Daesh στην Ευρώπη για επιθέσεις ».

Αποτέλεσμα εικόνας για daesh fighter attack Europe

Την Παρασκευή κoυρδική πηγή καταγγέλει ότι  »οι τουρικές μυστικές υπηρεσίες ΜΙΤ κυρίως μέσω του εκπροσώπου τους στην Ελλάδα ενός Ozlem (Χ), διακινούν  μέλη της Daesh στην Ευρώπη για επιθέσεις ».

Δεν αναφέρεται το επίθετο του Tούρκου πράκτορα παρά μόνο το μικρό του όνομα που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ως διακινητής τζιχαντιστών της Daesh προερχόμενων από Β Συρία δια Τουρκίας μέσω Ελλάδας για επιθέσεις σε ευρωπαϊκό έδαφος.

To ερώτημα που τίθεται όλα αυτά συμβαίνουν εν γνώσει των ελληνικών αρχών; oι ελληνικές αρχές επαληθεύουν όσα ισχυρίζεται το κουρδικό μέσο; Yπάρχει όντως στην Ελλάδα o εν λόγω πράκτορας της ΜΙΤ με διασυνδέσεις στη Daesh;;;;;;

dimpenews.com

Une réflexion sur “Καταγγελία-ΣΟΚ / Κουρδικό μέσο: οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ΜΙΤ κυρίως μέσω του εκπροσώπου τους στην Ελλάδα ενός Ozlem (Χ), διακινούν μέλη της Daesh στην Ευρώπη για επιθέσεις ».

Les commentaires sont fermés.