Ο συριακός στρατός αιχμαλώτισε ένα τζιχαντιστή της ISIS κατά την επιχείρηση απελευθέρωσης των ομήρων ενώ σκότωσε 20 τρομοκράτες. ΦΩΤΟ

Οι συριακές ειδικές δυνάμεις (κομάντο), που με ηρωική επιχείρηση και σκληρή μάχη απελευθέρωσαν 19 γυναικόπαιδα που είχε απαγάγει το Ισλαμικό Κράτος από τα χωριά της Sweida  σκότωσαν τους τρομοκράτες ενώ αιχμαλώτισαν ζωντανό έναν τζιχαντιστή τον Abu Abdullah Mayadeen …6 όμηροι είχαν απελευθερωθεί από την ISIS νωρίτερα ενώ 5 εκτελέστηκαν από την τρομοκρατική οργάνωση. Η επιχείρηση έγινε στη ζώνη Hmeima στη ΒΑ Παλμύρα.

Ένας πατέρας Σύριος και ”ακτιβιστές” είπαν ότι οι τρομοκράτες της ISIS σκότωσαν 2 παιδιά κατά τη διάρκεια της επιχείρησης του συριακού στρατού για την απελευθέρωση των ομήρων. Ο Nashaat Abu Ammar, ένας κάτοικος της Sweida, λέει ότι ο γιος του ο  8χρονος  Raafat ήταν μεταξύ αυτών που πυροβολήθηκαν κατά την επιχείρηση. Ένα 13χρονο αγόρι επίσης σκοτώθηκε. o Abu Ammar και το Suwayda 24 αναφέρει ότι 17 όμηροι έφθασαν στην Sweida τη νύχτα της Πέμπτης μαζί με τα σώματα 2 νεκρών παιδιών. To sana χθες το απόγευμα μίλησε για 19 ομήρους που απελευθερώθηκαν.

O συριακός στρατός επιτέθηκε στο κρησφύγετο τους και σκότωσε 20 τρομοκράτες.

Οι απελευθερωθέντες όμηροι δήλωσαν : « είχαμε πάντα εμπιστοσύνη στην αποφασιστικότητα του συριακού στρατού ότι θα μας απελευθερώσει από την « Daech » ».

dimpenews.com