Πανικός στο Λονδίνο. Νέα έκθεση: o 1 στους 2 Ρώσους στο Λονδίνο είναι πράκτορας. 75.000 Ρώσοι κατάσκοποι ζουν στο Λονδίνο. Σύνδρομο καταδίωξης των δυτικών υπηρεσιών για Ρώσους….

H δαιμονοποίηση της Ρωσίας, ο ρωσοφοβισμός σε όλο του το μεγαλείο. Πανικός στο Λονδίνο, τρόμο για τη δύναμη των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών. Ένα νέο σύμπλεγμα αναπτύσσεται στους κόλπους των δυτικών υπηρεσιών η ρωσοφοβικότητα, ένα σύνδρομο καταδίωξης από το Ρώσο..

Δεκάδες χιλιάδες Ρώσοι κατάσκοποι ζουν στη Βρετανία αναφέρει  προειδοποιεί μια σημαντική έκθεση που έχει γίνει αποδεκτή από τον πρώην επικεφαλή του MI6  σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής telegraph 5.11.18

Μια νέα μελέτη από την εταιρία Henry Jackson, αναφέρει ότι υπάρχουν περίπου 75.000 πληροφοριοδότες στο Λονδίνο – οι μισοί των 150.000 Ρώσων που διαμένουν στην βρετανική πρωτεύουσα το Λονδίνο – που βοηθούν ενεργά τη μυστική υπηρεσία της Μόσχας.

Η μελέτη προειδοποίησε επίσης για μια τεράστια αύξηση των αξιωματικών της ρωσικής κυβέρνησης στο Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία οκτώ χρόνια, με 200 αξιωματικούς να χειρίζονται περίπου 500 πράκτορες.

dimpenews.com