+18 Θρίλερ στην Κων/πολη. Εικόνες από κάμερα ασφαλείας που δείχνουν το διαμελισμό του Khashoggi με αλυσοπρίονο!! ΦΩΤΟ

Πραγματικό θρίλερ στην Κων/πολη…..H Toυρκία δημοσιοποίησε εικόνες από κάμερα επιτήρησης που δείχνουν το διαμελισμό του σώματος του δημοσιογράφου Jamal Khashoggi με αλυσοπρίονο στο  Προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη και την τοποθέτησή του σε κουτί πριν το διαλύσουν σε οξύ και το διοχετεύσουν στον αγωγό λυμάτων για να εξαφανίσουν τα ίχνη. !!

Ο αναπληρωτής Γ Εισαγγελέας του Ριάντ κι εκπρόσωπος τύπου του ο  Shaalan al-Shaalan παραδέχθηκε  ότι του διοχέτευσαν ναρκωτικό και τον διαμέλισαν στο Προξενείο και ύστερα 5 άτομα το μετέφεραν εκτός…Ο Γ Εισαγγελέας πρότεινε τη θανατική καταδίκη 5 εμπλεκομένων. Oι πηγές λένε ότι οι εικόνες προέρχονται από το Προξενείο..

Η Διεθνής Αμνηστεία δήλωσε πως δεν είναι αξιόπιστη η ‘έρευνα της Σ Αραβίας και ότι “απαιτείται μια έρευνα του ΟΗΕ ώστε οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη”..

Ο ΟΗΕ δια του Stéphane Dujarric εκπροσώπου τύπου του ΓΓ του Οργανισμού του Guterres, δήλωσε χθες πως “συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την υπόθεση από κοντά και θέλουμε να δούμε να μεταφερθούν στη δικαιοσύνη όλοι αυτοί που εμπλέκονται σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα “, δήλωσε ο Dujarric.

dimpenews.com