Θρίλερ στην Κων/πολη 2: το κεφάλι του Jamal Khashoggi μεταφέρθηκε από το σωματοφύλακα του Mohammed bin Salman στο Ριάντ.

L’image contient peut-être : 1 personne, texte

Ένας Τούρκος αξιωματούχος αποκάλυψε πως το κεφάλι του δημοσιογράφου Jamal Khashoggi βρίσκεται στο Ριάντ. Μεταφέρθηκε στην πρωτεύουσα της Σ Αραβίας ενώ το υπόλοιπο σώμα διαμελισμένο παρέμεινε στην Τουρκία…..

Η πηγή υπό την κάλυψη της ανωνυμίας δήλωσε στο Khaleej Online: “Ο δρόμος που ακολούθησε για να μεταφέρει η ομάδα θανάτου της Σ Αραβίας το κεφάλι του Jamal Khashoggi μετά το θάνατό του και το διαμελισμό του σώματός του στη Ριάντ είναι άγνωστος είτε από αέρος, είτε από ξηράς, είτε από θαλάσσης “. Ωστόσο ο Maher al-Mutrab, ένας από τους δολοφόνους και  προσωπικός σωματοφύλακας του πρίγκηπα του θρόνου διαθέτει διπλωματικό διαβατήριο οπότε αυτόν δεν θα ήλεγχαν τις αποσκευές του κατά την αναχώρησή του από το διεθνές αεροδρόμιο Ataturk ή με το ιδιωτικό του jet λόγω της διπλωματικής του ασυλίας. Οπότε πιθανόν πέρασε το κεφάλι μέσω βαλίτσας…

Μπορεί να ειπωθεί ότι αυτή η είδηση ​​είναι απλά μια πληροφορία που δεν επιβεβαιώθηκε από μια γνωστή  τουρκική πηγή. Ωστόσο, η υπόθεση του Khashoggi βασίζεται κυρίως στις διαρροές των μέσων που αποκάλυψαν από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισης του ανθρώπου ότι υπήρξε μια τραγωδία που προκάλεσε η Σαουδική Αραβία…

Οι πληροφορίες αναφορικά με τη δολοφονίας του Khashoggi προέρχονται συνήθως από τουρκικές πηγές, και στη συνέχεια τα μέσα ενημέρωσης τις κυκλοφορούν…..

Ένα έγκλημα μίσους. Η μεταφορά του κεφαλιού στο Ριάντ, εάν είναι σωστή η πληροφόρηση που διαρρέει η Τουρκία  δείχνει μια έντονα νοσηρή ψυχοπαθολογία , και το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος διατάζει και κυβερνά τη γη των ”Δυο Ιερών Τζαμιών”….

Με την επιστροφή της τουρκικής πηγή στη μεταφορά του κεφαλιού μετά το έγκλημα, η πηγή τόνισε ότι «οι πληροφορίες που έχει στην κατοχή της η Τουρκία, η οποία ενημερώθηκε από διάφορους ηγέτες του κόσμου και διεθνείς οργανισμούς ασφαλείας, έπληξε εκείνους που έχουν συγκλονιστεί από το φρικτό έγκλημα », τονίζοντας ότι« το οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής ».

“Οι πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά του κεφαλιού του Jamal Khashoggi στο Ριάντ αποτελούν μια νέα απόδειξη καταδίκης εναντίον του πρίγκιπα Σαουδάραβα , διαδόχου του θρόνου του Mohammed bin Salman, ειδικά αφότου έγινε από τον σωματοφύλακά του.  ”

Και πάντα θα παραμένει το αινιγματικό ερώτημα, που είναι το κεφάλι του  Jamal Khashoggi στο Ριάντ; Είναι στα χέρια του πρίγκιπα του Mohammed bin Salman ή είναι το κεφάλι σε ένα από τα δωμάτια του βασιλικού παλατιού  του Salman και επιτηρείται από το περιβάλλον του που σχεδιάζει πως να τον απαλλάξει από το έγκλημα;

Στο μεταξύ σύμφωνα με την washington post ”Η CIA συμπέρανε πως ο πρίγκιπας κληρονόμος του θρόνου της μοναρχίας της Σ Αραβίας Mohammed Bin Salman διέταξε τη δολοφονία Khashoggi”.

dimpenews.com