Η Χούντα των Παρισίων απαγόρευσε κάθε διαδήλωση για αύριο στο Παρίσι. Τίθεται σε περίμετρο ασφαλείας το Παρίσι. Απαγορεύονται οι κινητοποιήσεις των Κίτρινων Γιλέκων. Στην Ουκρανία τις ήθελαν τις διαδηλώσεις, στην Αίγυπτο τις ήθελαν, στη Συρία τις ήθελαν, στη Βενεζουέλα τις ήθελαν στο Παρίσι τις απαγορεύουν. ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ .

Η Χούντα των Παρισίων απαγόρευσε κάθε διαδήλωση για αύριο στο Παρίσι. Τίθεται σε περίμετρο ασφαλείας το Παρίσι. Απαγορεύονται οι κινητοποιήσεις των Κίτρινων Γιλέκων. Στην Ουκρανία τις ήθελαν τις διαδηλώσεις, στην Αίγυπτο τις ήθελαν, στη Συρία τις ήθελαν , στη Βενεζουέλα τις ήθελαν στο Παρίσι τις απαγορεύουν..

Ο Διευθυντής της Αστυνομίας του Παρισιού ο Michel Delpuech, ανακοίνωσε αυτή την Παρασκευή το βράδυ ότι τίθεται μια περίμετρος ασφαλείας στο Παρίσι όπου καμιά διαδήλωση δεν εξουσιοδοτήθηκε στο πλαίσιο της κινητοποίησης των Κίτρινων Γιλέκων / gilets jaunes (BFMTV)..

Η περίμετρος ασφαλείας θα είναι αύριο στο κέντρο του Παρισιού θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύμφωνα με την εξαγγελία του το Παλάτι των Ηλύσιων Πεδίων και την πλατεία /Place de la Concorde και το Κοινοβούλιο..Σε αυτή την περίμετρο απαγορεύεται κάθε διαδήλωση…..

Ο Υπ. Εσωτερικών Christophe Castaner δήλωσε « καλώ σε υπευθυνότητα τους οργανωτές. Η ελευθερία της έκφρασης θα τους είναι εγγυημένη -εννοεί έξω από το δακτύλιο απαγόρευσης του ιστορικού κέντρου του Παρισιού-  (…) Δεν υπάρχει ελευθερία της έκφρασης χωρίς δημόσια τάξη « . Διευκρίνισε ότι υπήρξαν  620 πολίτες τραυματίες τις τελευταίες μέρες και ξέχασε να πει ότι υπήρξαν και 2 νεκροί. Πρόσθεσε  « αγνοούμε ολοσχερώς τον αριθμό των διαδηλωτών στις αυριανές κινητοποιήσεις  » και τόνισε πως τα ακροδεξιά κι ακροαριστερά δίκτυα οργανώνονται  για να κινητοποιηθούν ομοίως στο πλευρό των « gilets jaunes ».

136 αστυνομικοί και χωροφύλακες τραυματίστηκαν σύμφωνα με τον Christophe Castaner….

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ της Γαλλίας τόλμησαν στη χώρα του 1789 να καταργήσουν τις διαδηλώσεις τις συγκεντρώσεις ν΄αναστείλουν την αρχή του συνέρχεσθαι…

dimpenews.com