ΜΙΣΟΣ: Οι ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΕΣ του καθεστώτος της Γαλλίας παραμόρφωσαν 21χρονο. Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ 10 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ)

Στη Monde  μίλησε ο νεαρός Mehdi K., 21 που νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière, στο Παρίσι Διαβεβαιώνει ότι ουδέποτε και ουδόλως βαιοπράγησε και καταγγέλει τους αστυνομικούς. Η αστυνομική Διεύθυνση Παρισίων αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση που μέσω βίντεο που τράβηξε γείτονας έχει κάνει το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου.  Η εισαγγελία του Παρισιού άνοιξε τη Δευτέρα μια έρευνα για βία από πρόσωπα δημόσιας αρχής.

Ο νεαρός  στη συνέντευξη λέει ” είμαι παραμορφωμένος στο πρόσωπο και με αιματώματα δεν έκανα τίποτα ήμουν με ένα φίλο μου πήγα να δω τι συμβαίνει γιατί είδα στις ειδήσεις και ήθελα να βιντεοσκοπήσω λίγο με το κινητό μου. Βιντεοσκοπούσα. Δεν έκανα παρά να βιντεοσκοπώ αυτό που γινόταν.Τ’ άτομα έσπαγαν βιτρίνες έκαιγαν αμάξια.Έπειτα παντού λάμψεις από φάρους περιπολικών. ‘Ετρεξα με μια ομάδα. Aρχίσαμε να τρέχουμε αλλά μπλοκαριστήκαμε από ένα όχημα. έκανα προς τα πίσω αλλά καθώς περπάταγα προς τα πίσω υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα και όλοι αυτοί που ήταν ανάμεσα στο α΄και στο τελευταίο αμάξι όλοι αυτοί έφυγαν στις γωνίες. Κρύφτηκαν μέσα στα κτίρια πήγαν δεξιά κι αριστερά.Μετά αισθάνθηκα πως θα με χτύπαγαν . Μετά δεν θυμάμαι τίποτα.  Μετά μέσα στο αυτοκίνητο της αστυνομίας ξέρναγα αίμα και τότε αυτοί κάλεσαν τους πυροσβέστες. Είδαν ότι αυτό ήταν αληθινά επικίνδυνο. Αυτοί κάλεσαν τους πυροσβέστες που με πήγαν στο νοσοκομείο.Oι γιατροί λένε ότι κινδυνεύει να χάσει την ακοή του από το αριστερό του αυτί ενώ θα ξαναβρεί την όραση στο αριστερό μάτι. ”LE MONDE

Η άγρια σκηνή λιντσαρίσματος του νεαρού συνέβη προς τις 19h30  στην rue de Berri, στο 8ο Διαμέρισμα Παρισιού όχι μακριά από τα Champs-Élysées….

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΟΥΝΤΑ

Η Monde αφού ανέκρινε το νεαρό κατέβασε το βίντεο  γιατί όπως ισχυρίστηκε στη συνέχεια τον ανέκρινε και η Libération και αυτή δεν πείστηκε ότι είναι το άτομο που βασανίζουν οι αστυνομικοί στο βίντεο …….

Mehdi K. sur Snapchat le 2 décembre 2018.

Τι γράφει σήμερα η Monde

‘Αλλες εικόνες CheckNews, ενός  site της  Libération, μας οδηγούν σήμερα στο ν΄αμφιβάλουμε για την άμεση σύνδεση μεταξύ του βίντεο της αστυνομικής βιαιότητας και της βίας που υπέστη ο Mehdi K. Επομένως αποσύραμε πρόσκαιρα το  vidéo από το site εν αναμονή συμπληρωματικών επαληθεύεσεων.


….Η Libération, που μπόρεσε να δει άλλα βίντεο από τη σκηνή διαβεβαιώνει βασιζόμενη σε πολλούς μάρτυρες που ήταν παρόντες στην οδό-rue de Berri, ότι θα μπορούσαν να αφορούν άλλο πρόσωπο.

 

dimpenews.com